2777
2789

برای ۴ نفر ؟ راستی دیر نیست از الان باز بزارم برای ۱۲ شب ؟ خواهرم گفت این سبزی رو زیاد. تف ندع آخه قبلاً ۲۰ مین تف دادیم بعد پر کردیم جا یخی ۱۵ دقیقه بزارم آبش کشیده بشه بعد سرخ کنم بسته ؟ راهنماییم کنید اولین باره میخام قرمه سبزی بزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قرمه سبزی رو حداقل ۹ ساعت میپزم با شعله ی کم تا خوب جا بیوفته

وقتی بارگذاشتی اب زیاد نریز با شعله کم دکمنی هم بزار اروم اروم بپزه. اگ دیدی حین پخت ابش کم شده ی ایتکان اب اضافه کن. بنظرم یکی از  این قسمتی ک جدا کردی رو بزار اون قسمت هم نصفشو بزار

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
ن آماده خریدیم بعد با روغن تفت دادیم سرخ کردیم بعد پر کردیم جایخی

حالا ک سرخ کردی الان بازم سرخش نکن. خشک میشه طعمش عوض میشه.

وقتی گوشت و پیاز رو تفت دادی سبزی رو ی دور همراهشون تفت بده زیاد سرخ نکن. لیمو عمانی هم یک ساعت قبل خاموش کردنش بریز

من قرمه سبزی رو حداقل ۹ ساعت میپزم با شعله ی کم تا خوب جا بیوفتهوقتی بارگذاشتی اب زیاد نریز با شعله ...

اینو الان قبل اینکه بزارم سرخ بشه بزارم آبش کشیده بشه ؟ بعد سرخ کنم ؟ 

آره😂

من باشم همین بسته رو کامل میندازم تو قورمه اضافه هم اومد نوش جونم ناهار فردام

فقط اینکه ی نفر بالا نوشته سبزیت آبپزه سرخ کرده نیس اگه سرخ کرده نباشه ببخشیدا ولی قورمه سبزیت قورمه سبزی نمیشه آش میشه

بله😢

اگ ۸   ۹ شام میخورید بنظرم یکم دیره. 

هستن کسایی ک قرمه سبزی رو کم میپزن ولی من بخام برای شام بزارم موقع ظهر بارمیزارمس زیاد بپزه خوب جا میوفته عالی میشه