هر چی خودمو به بیخیالی میزنم بی فایدس هر چی میخوام تنش درست نکنم بی فایدس چکار کنم با شوهری که هیچ وقتی برای من نمیزارع فقط میاد میگه چیزی نمیخوای چیزی لازم نداری مثلا من میگم نیاز دارم یا دارم میره میگیره و از در میزاره تو و میره پیش مامانش خسته شدم این چند روز اونقدر از دستش گریه کردم دیگه اشکی برام نمونده تا اعتراض هم میکنم شروع میکنه دست پیش میگیره مثلا گفتم چیزی میخوای خودت گفتی نمیخوام میگم مگه من مسالم خورد و خوراکع دیروز از صبح ولم کرد با خونه خالش رفت امروز دوباره خواهر مادرشو برد و رفت منم تو خونه تنها استراحت هم هستم چون هماتوم بارداری دارم دکتر گفته استراحت کن تا جذب شع ازون ور هم شرکت خوردم بدترین وضع شوهرممم اینجوری لطفا نیاید بگید چقدر تاپیک میزنید فلان من دوس دارم درد دل کنم یه ذره آروم شم و تو زمان مناسب بهترین تصمیم بگیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو رو گذاشته رفته کجااامسوولیته و بیخیالهبهش بگو تو الان وظیفه داری کنار من باشی
هر چی بهش میگم هر حرف میزنم بی فایدس میگه تو برا خودت استراحت میکنی چکار بع من داری کجام فقط در حد اینکه چیزی برام بخرع بهم میرسع همین پر ظرفشویی ظرفه از صبح گفته نشور خودم میشورم ولی وقت نکرده از پیش مامانش بیاد بشورع تا الان پاشدم شستم خونه رو جارو کشیدم من مشکلم فقط استراحت نیست سرما هم خوردم واقعا نمیتونم