2777
2789
عنوان

خانوما من خیلی ناراختم

507 بازدید | 42 پست

هر چی خودمو به بی‌خیالی میزنم بی فایدس هر چی می‌خوام تنش درست نکنم بی فایدس چکار کنم با شوهری که هیچ وقتی برای من نمیزارع فقط میاد میگه چیزی نمی‌خوای چیزی لازم نداری مثلا من میگم نیاز دارم یا دارم می‌ره میگیره و از در می‌زاره تو و می‌ره پیش مامانش خسته شدم این چند روز اونقدر از دستش گریه کردم دیگه اشکی برام نمونده تا اعتراض هم میکنم شروع می‌کنه دست پیش ‌ میگیره مثلا گفتم چیزی می‌خوای خودت گفتی نمی‌خوام میگم مگه من مسالم خورد و خوراکع دیروز از صبح ولم کرد با خونه خالش رفت امروز دوباره خواهر مادرشو برد و رفت منم تو خونه تنها استراحت هم هستم چون هماتوم بارداری دارم دکتر گفته استراحت کن تا جذب شع ازون ور هم شرکت خوردم بدترین وضع شوهرممم اینجوری لطفا نیاید بگید چقدر تاپیک میزنید فلان من دوس دارم درد دل کنم یه ذره آروم شم و تو زمان مناسب بهترین تصمیم بگیرم 

یعنی کلا میره خونه مامانش؟

آره به ندرت میاد خونه میاد میگه چیزی نمی‌خوای و مثلا چیزی میگیره و بعدش دوباره می‌ره اگه چیزی هم بگم شروع می‌کنه تو با این حاملگی دیوانم کردی و فلان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آره به ندرت میاد خونه میاد میگه چیزی نمی‌خوای و مثلا چیزی میگیره و بعدش دوباره می‌ره اگه چیزی هم بگم ...

یعنی چی باهاش حرف بزن بگو باید خونه خودش باشه بره سر بزنه برگرده خونه 

تو رو گذاشته رفته کجااامسوولیته و بیخیالهبهش بگو تو الان وظیفه داری کنار من باشی

هر چی بهش میگم هر حرف میزنم بی فایدس میگه تو برا خودت استراحت می‌کنی چکار بع من داری کجام فقط در حد اینکه چیزی برام بخرع بهم میرسع همین پر ظرفشویی ظرفه از صبح گفته نشور خودم می‌شورم ولی وقت نکرده از پیش مامانش بیاد بشورع تا الان پاشدم شستم خونه رو جارو کشیدم من مشکلم فقط استراحت نیست سرما هم خوردم واقعا نمیتونم 

زن بزن کولی بازی دربیار بگو درد دارم و تنها هستم و یه ظرف تمیز نبوده و کدوم گوری هستی

بعدشم زن بزن به مادرش بهش بگو

اگه همین اول کار میخت رو کوبیدی که عالی

اگه نه تااااااااا ثریا می‌رود دیوار کج

2810