دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه بودن به سن نیس که ، یه سری رفتارا رو که نشون بدی میگن طرف بچهس
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲
نمیدونم میگن پسر ها زیر سی سال به بلوغ نمیرسن ولی من از ۱۸ سالگی کار کردم خیلی طرف مقابل دوست داشتم ...
ریپلای کن بدونیم داری جواب کیو میدی
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲
من تهران بزرگ شدن پایتخت اون شهرستان ولی خب نمیدونم چرا اینقدر دوسش دارم نه زیبایی خاصی داره نه قد خاصی نه پدرش فردی هست پدره من مدیره خواهرم استاد دانشگاه
تو میگی ۴ سال منتظر موندم استخون درد کشیدم و... یعنی اذیت شدی بخاطر خواستنت ولی پا پس نکشیدی ولی الان بهت گفتن شهرستانی هست میخوای بری خاستگاری یکی دیگه؟😐
بنظرم هنوز بچه ای ازدواج نکنی بهتره باید ب ثبات برسی تو هنوز نمیتونی به خواستت پایدار باشی
دیگه اون دختره خودش پدر و شهرشو انتخاب کرده مگه؟؟ تو اگه میخوای کسیو بگیری باید بخاطر خودش بگیری فقط خودش . چون تو داری اونو میگیری ن پدرشو که نه شهرشو که
پسرم همیشه باید از دختر بالاتر و سر تر باشه کلا ویژگی مرد باید همین باشه از لحاظ تحصیلات و مالی باید بالاتر باشه