2777
2789
عنوان

جدی کسی نیست بهم اعتمادبنفس بده

56 بازدید | 10 پست

نه کلا..چیکارمیکنین اعتماد بنفسشو ندارین ناامید میشین، بعدمیگین نمره بهتری گرفته ازمن بهتره پس.. تا چندساعت ناراحت میشین بعد کسیم نیست بهتون بگه

الانم اعصابم خورد شده

برگه امتحانم کل سوالاروجواب دادما، فقط میدونستم اولی بااخری اشتباهه.. اونهمه نوشتم اخر خراب کردم

یدونه کسی نبود توی واقعیت بهم بگه اشکالی نداره

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)

به نظر می‌رسه که خیلی ناراحت و ناامید هستی. امتحان‌ها همیشه استرس‌زا هستند و ممکنه احساس کنی که همه چیز رو خراب کردی. اما یادت باشه که این فقط یک امتحانه و نمره‌اش همه چیز نیست. 

همه ما روزهای بد داریم و ممکنه در بعضی مواقع احساس کنیم که به اندازه کافی خوب نیستیم. مهم اینه که از این تجربه‌ها درس بگیری و به جلو بری. اگر کسی در کنارت نیست که بهت بگه اشکالی نداره، من بهت میگم که هیچ چیز دائمی نیست و همیشه فرصت‌های جدیدی برای بهتر شدن وجود داره. 

سعی کن به خودت سخت نگیری و به آینده امیدوار باشی.

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
به نظر می‌رسه که خیلی ناراحت و ناامید هستی. امتحان‌ها همیشه استرس‌زا هستند و ممکنه احساس کنی که همه ...

نتیجه نمیده هرکاری میکنم الانم نشستم دارم گریه میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه کسی نمیاد کمکم کنه

متاسفم که احساس تنهایی می‌کنی و کسی در کنارت نیست که بهت کمک کنه. این احساس خیلی سخت و دردناک هست. اما یادت باشه که تو تنها نیستی و همیشه راه‌هایی برای بهبود وضعیت وجود داره.

شاید بخوای با کسی که بهش اعتماد داری، مثل یک دوست یا عضو خانواده، صحبت کنی. اگر این امکان وجود نداره، می‌تونی از طریق فعالیت‌های مختلف مثل نوشتن، نقاشی یا حتی ورزش به خودت کمک کنی تا احساس بهتری پیدا کنی یا حتی یک فعالیتی مثل گوش دادن به موسیقی یا دیدن یک فیلم مورد علاقه‌ات انجام بدی تا ذهنت رو از این وضعیت دور کنی.

متوجه‌ام که الان خیلی ناراحتی و احساس ناامیدی می‌کنی. این احساسات کاملاً طبیعی هستند و همه ما در مواقعی اینطور احساس می‌کنیم. گریه کردن می‌تونه یک راه برای تخلیه احساسات باشه و بهت کمک کنه تا کمی آرام‌تر بشی.

سعی کن به خودت زمان بدی تا این احساسات رو تجربه کنی. 

یادت باشه که این احساسات موقتی هستند و به مرور زمان بهتر می‌شن.

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
متاسفم که احساس تنهایی می‌کنی و کسی در کنارت نیست که بهت کمک کنه. این احساس خیلی سخت و دردناک هست. ا ...

فکرکنم رفتی از هوش مصنوعی متنارو کپی کردی 😐

اونو برنامشو خودم دارم شما ربات نیستی که اگه میرفتم برنامشو بریزم اینجا تاپیک نمیزدم