2777
2789
عنوان

هیچ چیز توی دنیا سخت از تحمل تازه عروس هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 181 پست

هرکسی با یه چیزی خوشحاله و حالش خوبه .. کسی جای کسیو تو این دنیا تنگ نکرده ، به خودشون مربوطه 

بیخیال 

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفتو در کل باید با طلا نوشت ولی در کل اکثر دخترای ایرانی هم تو توهم اینن که پرنسسن و خوشگلن و از ...

پرنسسم خب😌😌😁

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

تا دلت بخواد ی بار رفتیم جایی

دختره تازه نامزد کرده بود همراه خانواده شوهرش بود یجوری با نازو آروم آروم راه می‌رفت و سفت چسبیده بود به شوهرش خندم می‌گرفت وقتی میدیدمش

عزیزم من نظرات شما و کاربرا رو خوندم 

من از ابن جهت که عروس خانما بخاطر لوس کردنشون و بی دلیل خودشون بزنن به مریضی و وقت کادر درمانو هدر بدن واقعا ناراحت و متاسف شدم خیلی کارشون زشته چون جای همچین بیمار نماها شما باید وقتتون صرف خدمت رسانی به بیمارای واقعی شه

و عروس خانما اکتفا کنن به لوس کردن خودشون تو خلوت با شوهرشون بیمارستان با کل بیمار اورژانسی جای این کارا نیس

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
من گفتم خیلیااااااااااا اینکارو میکنن طرفداری نکردم رفتارش اشتباه میگم ناراحتی اسی هم دلیل نداره

نارادتی من دلیل نداره به خاطر لوس بازی یه زن پوچ مجبور شدم تا همین الان بیمارستان بمونم ؟؟؟ 

ایکیوت پایین یا کلا نمی خوای بفهمی؟ 

هرکسی با یه چیزی خوشحاله و حالش خوبه .. کسی جای کسیو تو این دنیا تنگ نکرده ، به خودشون مربوطه بیخیال

تا زمانی به خودشون مربوط که با لوس بازی هاشون وقت بیمارستان رو نگیرن 

خب دیگه بحث من کل تاپیک بود ......

شما مگه همونی نیستی که عاشق پزشکی بودی و آرزوی قبولی رو داشتی؟؟؟ امیدوارم قبول بشی و به عنوان کادر درمان بعد ها بفهمی من دارم چی می گم 

پول میگیریم؟؟؟ عزیزم اگر به خاطر پول بود که اصلا کسی تو بیمارستان نمی موند برای خدمات . اگر موندن به ...

خب ب تجربه هات اضافه میکنه دیگه ب پول کار ندارم اصلا چقد میگیرین 

ولی میری سرکار ک کار انجام بدی دیگه غیر ازینه؟ 

هیچکس الان از وضعیتش راضی نیس بخاطر اقتصاد مملکت 

همه سخت کار میکنن و سخت ب دست میارن 

دیگه همینه کار کردن 

مثل این میمونه ی کارگر بره تو محیط کارش بشینه بعد دلش نخاد پاشه یه آجر جاب جا کنه چون حقوقش کمه یا از نظرش کار بی فایده ای هست 

من خودم شاغل بودم واقعن دیدم نمیصرفه با پول کمی ک میگرفتم کلی از لحاظ روانی داغون میشدم استعفا دادم لااقا اعصاب راحت داشته باشم

خب ب تجربه هات اضافه میکنه دیگه ب پول کار ندارم اصلا چقد میگیرین ولی میری سرکار ک کار انجام بدی دیگه ...

عزمزم من اومدم در مورد فقط فرهنگی صحبت کردم که وقت کاور درمان رو میگیره تو اومدی به من از حقوق و وظیفه میگی؟؟؟؟ 

اصلا تا به حال به اوژانس بیمارستان اومدی که این حرف رو میزنی؟؟؟؟ 

میدونی چقدر مریض بد حال دیکه هست که لوس باشی و نمایش این تازه عروس ها می تونه مزاحمت ایجاد کنه برای مریض های دیکه .

امروز صبح مریضی رو آورده بودن که از روستا اومده بود و سکته کرده بود . ۵ مرحله ویزیت براش انجام شد و کل گروه پزشکی اونجا بودن ‌ حالا به نظرت منطقی که ادم سللم برای مسخره بازی بیاد تو اوژانس و اونجا رو شلوغ کنه؟؟؟