2777
2789
عنوان

هیچ چیز توی دنیا سخت از تحمل تازه عروس هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 181 پست
وای آقا این دختر که کامل توضیح نداده کجاست و چیه ماجراخب گفته بره یه سرم بزنه ایننننننن همه آدم هررو ...

عزیزم این کیسا رو میبرن اورژانس کنار بیمار تصادفی و سکته ای!

نمیدونم چرا ازشون طرفداری میکنی ولی خیلیا رسما ادا میارن تا شوهرشون بترسه ، کاملا یه کار معروفیه

🏃🏻‍♀️

بله کادر درمان وقت گذاشته بیمارستان خصوصی مگر دانشجو داره؟ من توی اورژانس بيمارستانهای دولتی رفت و آ ...

باشه اقا

من اول گفتم فکر کردم اسی فامیلشه اول 

دوم چیکار داره بقیه چیکار دارن یوی اومده سرم بزنه سالم سالم 

وظیفه کادر درمان چیه ؟جز اینکه راهنماییش کنن 

من مامانم نشسته بود یهو گفت نمیبینم رفتیم بیمارستان 

آخر معلوم شد آب مروارید 

حالا بیان بگن واهای وقت مارو گرفتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خداروشکر یکی اینجا فهمید من چی میگم . میگه بزار بیاد توی یپارستان دلبری بکنه 😐😐😐اون هم وسط او ...

شاید تصوری از اورژانس جهنمی ندارن

مثلا اورژانس یه سری روستاها خلوت و بدون بیماره

🏃🏻‍♀️

عزیزم این کیسا رو میبرن اورژانس کنار بیمار تصادفی و سکته ای!نمیدونم چرا ازشون طرفداری میکنی ولی خیلی ...

من گفتم خیلیااااااااااا اینکارو میکنن 

طرفداری نکردم 

رفتارش اشتباه 

میگم ناراحتی اسی هم دلیل نداره

من گفتم خیلیااااااااااا اینکارو میکنن طرفداری نکردم رفتارش اشتباه میگم ناراحتی اسی هم دلیل نداره

اسی کادر درمانه از این خل و چلا زیاد دیده احتمالا واسه همین حرص میخوره 

🏃🏻‍♀️

شاید تصوری از اورژانس جهنمی ندارنمثلا اورژانس یه سری روستاها خلوت و بدون بیماره

الان شما دل درد بگیری کجا میری بیمارستان های دولتی اکثرا قرار داد دارن با بیمه ها مردم هم میان که پول به خصوصی ندن

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

اسی کادر درمانه از این خل و چلا زیاد دیده احتمالا واسه همین حرص میخوره

الان تازه متن تاپیک کامل خوندم😂

جدا از محیط بیمارستان 

از اینستا و فامیل هم ناراضی کلا بحث 

دختر و پسر و ازدواج ایناهست 

نه محیط بیمارستان شلوغ

که بحث ما رفت اون سمت ....‌

الان تازه متن تاپیک کامل خوندم😂جدا از محیط بیمارستان از اینستا و فامیل هم ناراضی کلا بحث دختر و پسر ...

من کاری به بقیه ی تاپیک ندارم ولی این اسکول بازیای تو بیمارستان خیلی سمه 

🏃🏻‍♀️

الان شما دل درد بگیری کجا میری بیمارستان های دولتی اکثرا قرار داد دارن با بیمه ها مردم هم میان که پو ...

عزیزم اصلا بحث ما بیمارا نیستن

بحث اینه یه عده خانم واسه اینکه شوهرشو بترسونن خودشونو میزنن به موش مردگی شوهرشون میارشون بیمارستان 

کاملا سالمن و هیچی شون نیست

🏃🏻‍♀️

عزیزم اصلا بحث ما بیمارا نیستنبحث اینه یه عده خانم واسه اینکه شوهرشو بترسونن خودشونو میزنن به موش مر ...

میدونم ولی من دیدم بعضی از کادر درمان کلا دوست دارن بگن طرف خودشو زده به مریضی من با فشار خون شش رفتم بیمارستان چون با پای خودم رفتم اصرار داشتن حالت خوبه 

اونی که خودشو الکی میزنه به مریضی مطمئنم سرم و آمپول ببینه فرار میکنه چون میدونه حالش خوبه

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

میدونم ولی من دیدم بعضی از کادر درمان کلا دوست دارن بگن طرف خودشو زده به مریضی من با فشار خون شش رفت ...

نه بابا اون داستانش فرق داره

مثلا زنه خودشو میزنه به بیهوشی ، شوهره با ترس و لرز میگه با خانومم دعوام شده بیهوش شده یا خودکشی کرده !

بعد پرستارا و دکتر سریع میان علائم شو چک میکنن فشارشو میگیرن و ... بعد متوجه میشن اسکول خانم خودشو زده به موش مردگی ! بعدشم معمولا التماس میکنن به کادر درمان که به شوهرمون بگید زنت فلان مرگشه 

🏃🏻‍♀️