2777
2789
عنوان

هیچ چیز توی دنیا سخت از تحمل تازه عروس هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 181 پست
چرا فک میکنین با ازدواج کردن آدم بد بخت میشه فاز روشن فکر بودن برنداریم ( خودمم با استوری و پست بیش ...

با ازدواج کردن نه 

ولی خوشبختها شادها وقت ندارن استوری بزارن 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
ولی فقط اونایی ک عکس شوهرشون میزارن پروف یا اسمشون میزارن آیدینهایت عقده‌ای بودنه بداغ خودم😂

اسم شوهرشون میزارن آیدی؟

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣وای بنده خدااا این خانم پرستاره هم دقیق یادم نیست اما میگفت غشیای ساختگی تا دقایق آخر مقاومت میک ...

دقیقا همینطوره.  خانوم بعد کلی چکامه و بدبختی برگشته با لبخند میگه خواستم شوهرم رو برسونم ببینم چقدر عاشق من 

من از محیط بیمارستان خاطره خوبی ندارم بله من زایمان زودرس داشتم همسرم به شدت هوامو داشت و من به حساد ...

کلا اصرار دارن حالت خوبه خودتو زدی به مریضی حتما باید بیفتی بمیری😶

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

راستش انقدر فشار درسی و کاریم این مدت زیادی بوده هیچ کس رو از خودم بدبخت تر نمی دونم 😂

نگو بدبختم بگو خدایا شکرت انقدر بهم عقل و هوش دادی درس بخونم انقد قدرت دادی کار کنم 

ناشکری نکن خیلیا حسرت الان تو رو دارن 

نگو بدبختم بگو خدایا شکرت انقدر بهم عقل و هوش دادی درس بخونم انقد قدرت دادی کار کنم ناشکری نکن خیلیا ...

ممنون عزیزم.  حرفت کاملا درسته . 

یکم حجم استرس این روزهام زیاده . زندگیم رو درگیر کرده .

دقیقا همینطوره. خانوم بعد کلی چکامه و بدبختی برگشته با لبخند میگه خواستم شوهرم رو برسونم ببینم چقدر ...

ادمای عجیبین😅 خدا هدایتشون کنه 😁

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

دلبری وسط بیمارستان؟ وقت و انرژی که گذاشته چی؟ اورژانس بیمارستان ها رفتی خبر داری چقدر شلوغه؟ کلی تص ...

کی وقت و انرژی گذاشته؟

کادر درمان ؟

حالا اصن مگه اسم بیمارستانو گفته 

بیمارستاننننن شاید بیمارستان خصوصی جمع و جور باشه 

جدای از اون دختر واقعا یه مشکلی داشته یچیزی 

بوده اما 

بیشتر خواسته بمونه 

والا یه سرم هم بخوای بری بزنی بیایی باید جواب پس بدی؟

پولش رو میده؟؟؟ عزیزم کادر درمان اگر پول براش مهم توی بیمارستان نمی موند . هر کی مونده به خاطر انجام ...

افرین 

من فک کردم از اول شما فامیلای ناراحتی که چرا وقت منو گرفته من پولش دادم فلان ..... 

اما دیدم کادر درمانی 

خب عزیزم خودت میگی رسالت یچیز دیگست 

مطمئنا روزانه هزاران آدم میان برای گرفتن گواهی الکی 

آدمای که الکی میگن حالمون بده 

ا تا یذره واقعا حس بد داره پا میشه میره بیمارستان 

خب دیگه شماهم شغلتونه ......

کوتاه بیا زن ، دلبری تو بیمارستان چیه دیگه سلطانمیدونی ممکنه همین دلبری کردن شون باعث اسیب به بقیه ی ...

وای آقا این دختر که کامل توضیح نداده کجاست و چیه ماجرا

خب گفته بره یه سرم بزنه 

ایننننننن همه آدم هرروز الکی میرن و میان 

بعدشم گفته واقعا حالش بد بوده بد اوکی شده

اما خواسته بیشتر بمونه ...

طرف سالم باشه بیمارستان پذیرش نمیکنه

دلبری؟؟ توی بیمارستان ؟ 😐توی اورژانس بیمارستان؟ 😐اول اینکه من دانشجوی مسعول برسی این کیس بودم و با ...

آقا چیکار بقیه داری 

هر کی هر چیش میشه میره بیمارستان سالم باشه مرخص میشه 

دیگه 

حالا من گفتم پاشه بره اونجا دلبری کنه 

خب اومده دیگه 

یچیزیش بوده که رفته 

سرم هم بخوای بزنی باید بری

حق ندارن با کسی بد رفتاری کنن و دائم دعا کنن زود تر ازدواج کن بی احترامی نیست؟بعدم این رفتارا به ضرر ...

بی احترامی و بد رفتاری که نکرده 

ا ه درسته ولی نمیشه اونم قضاوت کرد 

چه شرایطی بوده چی گذشته 

اصن به ماچه 

خ استه اینکارو کنه خوب یا بد

کی وقت و انرژی گذاشته؟کادر درمان ؟حالا اصن مگه اسم بیمارستانو گفته بیمارستاننننن شاید بیمارستان خصوص ...

بله کادر درمان وقت گذاشته 

بیمارستان خصوصی مگر دانشجو داره؟ 

من توی اورژانس بيمارستانهای دولتی رفت و آمد دارم 

بخش دولتی همیشه شلوغه 

اون خانم با رفتارش حق بقیه بیماران رو ضایع کرده و مدیون شده 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ممنون عزیزم. حرفت کاملا درسته . یکم حجم استرس این روزهام زیاده . زندگیم رو درگیر کرده .

استارتر لطفا تاپیک رو قفل کن

یه نفر داره خودش رو به زحمت می اندازه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave