2777
2789
عنوان

هیچ چیز توی دنیا سخت از تحمل تازه عروس هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 181 پست
نادیده بگیر بعضیاشون ذوق دارند بعضیاشون عقدهاوناشونم که نقش بازی میکنن کاری به فشارشون نداره من خودم ...

اخیلی چه بامزه قهر کردین شما 😅انشالله همیشه خوش حال و خوش بخت بشید . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون نوع دلبری اونه تو که میدونستی چیزیش نیس میرفتی بیرون اونا زن و شوهرن مگه تو پول میدی

دلبری وسط بیمارستان؟ 

وقت و انرژی که گذاشته چی؟ 

اورژانس بیمارستان ها رفتی 

خبر داری چقدر شلوغه؟ 

کلی تصادفی و بیمار سکته ای و مریض بد حال 

همه اینا رو مدام می بینم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
گلم درسته لوس بازی دراورده حالا فک کن بیمار واقعی بوده درگیر درمانش شدی دیگه بهرحال حقوق میگیرید فرق ...

پول میگیریم؟؟؟ 

عزیزم اگر به خاطر پول بود که اصلا کسی تو بیمارستان نمی موند برای خدمات . اگر موندن به خاطر انجام رسالتشون ‌ وگرنه ۱۵ تومن برای یه پزشکی که عمر و جوونیش رو گذاشته پولی نیست که به خاطرش بمونه بیمارستان. الان درآمد کار گرهای روزمزد خیلی بیشتره از کادر درمان . 

بعد هم من دانشجوام و مسعول برسی این کیس بودم . پولی نمیگیرم . موندم بیمارستان چیزی یادبگیرم نه اینکه با این ها سر و کله بزنم . 

ولی ازدواج واقعا اتفاق بزرگیه چه مثبت پیش بره چه منفی

ازدواج یکی از روندهای طبیعیه زندکی نه موفقیت . 

هرچتد موفقعیت هم تو چشم مردم کردن نداره . اون هایی که تو سکوت زندکی می کنن اتفاقا خیلی عاشق تر هستن 

تمیدارم که خوشبخت بشید عزیزم ❤پایدار و سلامت باشید .‌من خودم همیشه ذوق می کنم از این محبت ها می بینم ...

خیلی ممنون عزیزدلم و همچنین خودتون 🥰🥰🥰 بله درسته منم بدم میاد واقعا مخصوصا اینکه گفتید مدام میگن نوبت تو ان شاءالله...بنظرم اینا اوج پیشرفت رو تو همین ازدواج میبینند

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کوتاه بیا زن ، دلبری تو بیمارستان چیه دیگه سلطانمیدونی ممکنه همین دلبری کردن شون باعث اسیب به بقیه ی ...

وای خداروشکر یکی اینجا فهمید من چی میگم . میگه بزار بیاد توی یپارستان دلبری بکنه 😐😐😐اون هم وسط اوژانس در حالی که تخت بغلت یه سکته قلبی رو رد کرده و همه بالای سرش دارن اقدامات لازم انجام میدن . بعد این دو تا تخت بقل دارن عشق بازی می کنن و قربون صدقه هم می رن 

حق گفتی،مخالفا همونایین که جلو جمع تو حلق شوهره میرن و تو یه بشقاب تف مالی غذا میخورن 

عووووووق 

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
خیلی ممنون عزیزدلم و همچنین خودتون 🥰🥰🥰 بله درسته منم بدم میاد واقعا مخصوصا اینکه گفتید مدام میگن ...

فدات بشم عزیزم، حالا من ناراحت نمی شم و میگم چون ذوق دارن میگن ولی وقتی می یام بیمارستان ناراحت می شم واقعا . الان اگر ببینی عموم کاربر ها میگن بزار بیان بیمارستان دلبری بکنه چه کار داری تو 😐

یاد  اون تاپیک قدیمی افتادم که یه خانم پرستاری زده بود میگفت خیلی مورد غش ساختگی داریم 🤣😅من هنوزم در عجبم اونی که غش ساختگی میکنه چطور خودش خندش نمیگیره ؟

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

منم اوایل همینجوری بودم کارای سم زیاد کردم بیخیال بعد یه مدت عادی میشه ول میکنن🫣😭🤣

عزیزززم😅انشالله خوشبخت باشید . من کاری بهشون ندارم خواهر 😂میگم فقط بیمارستان نیان .