2777
2789
عنوان

هیچ چیز توی دنیا سخت از تحمل تازه عروس هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 181 پست
وقتی ازدواج کنی ناخوداگاه بابد زنانگیت رو فعال کنیاگر نکنی باختی

خودت رو بزنی به غش و سکته و بعد وقت اوژانس و پرستار و دکتر و آزمایشگاه رو بگیری زنانگی؟😐بعد گروه پزشکی با کلی چکاپ و برسی بفهپن خانوم نقش بازی کرده که شوهرش بترسه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اینکه خودم دارم از تجرد لذت میبرمولی ازونام چندشم نمیشههمه رو که نمیتونم مجبور کنم مثل خودم فکر و ...

می تونیم کاری بهشون نداشته باشه ولی تا زمانی که مزاحمت و اذیت برای ما ایجاد نکنن

دختر خاله من دستشو میزاشت وسط پا شوهرش شوهره کمر دختر خالمو می‌گرفت کجا تو جمع فامیل .یه گروه داشتی ...

من معتقدم لمس هم دیگه و بغل کردن هم محبت و عشق رو نشون میده و بدم نمی یاد . ولی واقعا دست لای پا شوهر 😶😶😶😶من جای اون خجالت کشیدم 

ولی فقط اونایی ک عکس شوهرشون میزارن پروف یا اسمشون میزارن آیدینهایت عقده‌ای بودنه بداغ خودم😂

این موضوع حالا سلیقه ای و من نظر نمی دم که قضاوت نباشه ‌ ولی خیلی ترسناک وقتی با یه خانوم حرف می زنی ولی پروفایلش عکس یه اقا با سبيل 😂😅

ما نوعروس و داماد هستیم اما اینچیزا برای خودمونه و در خلوت خودمون نهایتش تو مهمانی همسرم یا من میوه ...

تمیدارم که خوشبخت بشید عزیزم ❤پایدار و سلامت باشید .‌

من خودم همیشه ذوق می کنم از این محبت ها می بینم 😍

ولی این چندش بازی ها که بعضی عروس ها انجام میدن کفریم می کنه 😑

این موضوع حالا سلیقه ای و من نظر نمی دم که قضاوت نباشه ‌ ولی خیلی ترسناک وقتی با یه خانوم حرف می زنی ...

این چ سلیقه‌ایع آخه😂

اینم هست

شوتی‌ام🤏🫴                                                                            دور ور ما ادعا ممنوع
ربطی ب این چیزا نداره درسته خیلی ها از حد میگذرونن اما ذوق و شوق داشتن اول ازدواج چیزیه که هممون تجر ...

دیدم اون ذوق و شوق که خیلی قشنگ و من کلی ذوق می کنم وقتی دو تا عاشق می بینم . 

این که من می گم برگزار کردن شو و نمایش محبت های دروغی هست 

شما هم کادر درمانی؟؟؟ سابقه دار ها انگار عادت دارن و خیلی خونسرد برخورد می کنن ولی من همش حرص می خور ...

نه دانشجو انصرافی پرستاری م

اینجا عروس هر کاری کنه حق باهاشه 😄

🏃🏻‍♀️

خب اون نوع دلبری اونه تو که میدونستی چیزیش نیس میرفتی بیرون اونا زن و شوهرن مگه تو پول میدی

دلبری؟؟ توی بیمارستان ؟ 😐توی اورژانس بیمارستان؟ 😐

اول اینکه من دانشجوی مسعول برسی این کیس بودم و باید حتما بالاسری باشم . دوم اینکه انشالله همیشه سلامت باشی و بیمارستان مسیرت نخوره وگرنه اگر یه سری بیای اوژانس می فهمی که حتی مسخره بازی و دلبری نیست.  

خب اون نوع دلبری اونه تو که میدونستی چیزیش نیس میرفتی بیرون اونا زن و شوهرن مگه تو پول میدی

کوتاه بیا زن ، دلبری تو بیمارستان چیه دیگه سلطان

میدونی ممکنه همین دلبری کردن شون باعث اسیب به بقیه ی بیمارا بشه ؟ 

🏃🏻‍♀️

پولش رو میده؟؟؟ عزیزم کادر درمان اگر پول براش مهم توی بیمارستان نمی موند . هر کی مونده به خاطر انجام وظیفه و رسالتش بوده . کادر درمان بودن اون مقدس و با ارزش هست که شما نخواهد یادآوری کنید پول میگیرین و به خاطر باید مسخره بازی و نمایش هر ادم موچ و تو خالی رو تحمل کنه . 

وای مورد اخرو گفتی یاد خودم افتادم منم هر وقت دعوا میشه خودمو میزنم به غش و ضعف البته وار ما به بیما ...

عزیزم باور کن خواهرانه بهت می گم . وقتی از موضع ضعف وارد بشی همیشه همسرت دیگه نمی تونه به ناراحتی و دلخوری هات توجه بگن ‌. انشالله همیشه با هم خوب باشید و خوشبخت ولی اگر خدای نکرده هر وقت ناراحت شدی ازش واضح بگوبهش و با صحبت حلش کن . 

حرفتو در کل باید با طلا نوشت ولی در کل اکثر دخترای ایرانی هم تو توهم اینن که پرنسسن و خوشگلن و از ...

نه اینطور هم نیست . اتفاقا توی کشور ما دختر قوی و مستقل و اصیل که عاشقی رو به وقتش بلده کم نیست . 

این آدم های پوج و تو خالی هستن و کاری نمی شه کرد