2777
2789
عنوان

هیچ چیز توی دنیا سخت از تحمل تازه عروس هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 181 پست
چراحس کردم کمی حسادت چاشنیش شده

عزمزم من هنوز سن ازدواجم نرسیده 😐😐😐😐

عصبانی ام چون امروز باید ۱۲ برمی گشتم خونه برای امتحانم ۲ روز بعدم بخونم . به خاطر یه عروسی که برای شوهرش نقش بازی کرده بود مجبور شدم ۳ ساعت بیشتر بمونم بیمارستان 

نادیده بگیر 

بعضیاشون ذوق دارند بعضیاشون عقده

اوناشونم که نقش بازی میکنن کاری به فشارشون نداره 

من خودم الان یه جمله به شوهرم‌گفتم بخدا شوخی کردم باهاش

ازم دلخوره جوریکه میخاد رژیمش رو بشکنه و چاق بشه دوباره

درصورتیکه خیلی سختی کشید تالاغر شد 

هرچی ام میگم شوخی کردم میگه دیگه هیچی نگو 

دارم دق میکنم 

احساس میکنم نفسم بالا نمیاد

توام قضاوتشون نکن 

شوهر کردی میفهمی وقتی باهاش به مشکل بخوری 

بخصوص اوایل زندگیت انگار غم دنیا رو دلت میشینه 

تازه من ۱۳ساله ازدواج کردم و الان تو این موقعیت نمیدونم چطور گندی که زدم جمع کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق... اونایی هم ک طرفداری میکنن، با آقاییشون دارن اینستارو سوراخ میکنن

طرفداری میکنم و زندگیم سیاهه و جداشدم   ولی خب ذوق کنن بلاخره تحول بزرگیه  چ ازاری بما دارن؟ من ک خوشحال میشم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

خوشبخت و شاد و خوشحال باشن اینکارو نمیکنن .چون از درون خالی ان . فکر میکنن همه فهمیدن اینا بدبخت شد ...

چرا فک میکنین با ازدواج کردن آدم بد بخت میشه 

فاز روشن فکر بودن برنداریم 

( خودمم با استوری و پست بیش از حد تازه عروسان مخالفم)

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

خدا به داد دلت برسه و بهت صبر بده

اخه تو به هر کادر درمانی بگی همه روزی ۵ روز حداقل از این تازه عروس ها دیدن که غش و ضعف می کنن . 

مسعول آزمایشگاه می گفت من انقدر که از تازه عروس ها ازمایش بارداری می گیرم از زوج های چتد ساله که اقدام های متعدد دارن نمی گیرم . بعد میگه از خانوم می پرسم تو کلا ۲ هفته ازدواج کردی چرا نگرانی ؟؟ بعد می فهمه خانوم حتی رابطه کامل نداشته ولی توهم حاملگی داره . 

می تونه توی قلبش خوش حال بشه . امروز من به خاطر لوس بازی یه عروس مجبور شدم ۳ ساعت بیشتر بمونم توی بی ...

گلم درسته لوس بازی دراورده حالا فک کن بیمار واقعی بوده درگیر درمانش شدی دیگه بهرحال حقوق میگیرید فرقی نداره بیمار واقعی یا الکی 

جای شما باشم واس اینجوری کیسا شیاف تجویز میکنم ب شوهرشم توصیه میکنم ب اجبار براش استعمال کنه

کاش همه زن و شوهرا مثل تازه عروس دومادا بودن

من عاشق هایی که دیدم که الان نوه هاشون هم عروس شدن ولی هنوز هوای هم رو دارن ‌ . دیدن اینجور زوج ها عشق رو برای ادم یادآوری می کنه و خیلی شیرین.  

ولی امان از تازه هایی که فقط می خوان به همه بفهمونن ازدواج کردن 

تو بیمارستان تا دلت بخواد ... مخصوصا نصف شبا

شما هم کادر درمانی؟؟؟ 

خیلی رو مخن😭استادم که پزشک اورانی بود خیلی خونسرد برخورد کرد قشنگ مشخص که عادت کرده ولی من هر بار می بینم حرص می خورم از دستشون

چقدر حقققق، اجی منم ک تازه عقد کرده از ترس اینکه شبیه اینا نشه نه با شوهرش رمانتیک بازی در میاره نه ...

آخیییی عزیزم .انشالله که خوشبخت بشن . نه بابا محبت و عشق اگر واقعی باشه خودش رو نشون می ده . کلا هر چیزی واقعیش خیلی قشنگه و اصلا چندش نیست . 

این همه نفرت از ادما برام قابل درک نیسدوس دارن اینجوری رفتار کننتا زمانی ک ب شما اسیبی نمیزنهدلیلی ب ...

خوب چون آسیب زدن من الان تاپیک زدم 😐😐😐😐تاپیک رو درست نخوندی عزیزم بعد یهو تصمیم میگیری اینجوری بگی . من اینترنم و قرار بود تا ۱۲ بیشتر بیمارستان نباشم و بیام برای امتحانم بخونم.  یه تازه عروس اوند و الکی خودش دو زده بود بهش و الان مجبورم به خاطر اون تا ۴ بیمارستان باشم . شما حاضری به خاطر ادمی که فقط هدفش لوس کردن شوهرش ۴ ساعت بیشتر بمونی؟؟

ببین شوهره چیکار میکنه که زنه مجبوره آبروی خودشو ببره و دست به این نمایشا بزنه

قضاوت نمی کنم اما الان سر لباس عروس دعواشون شده و خانوم مثلااااااا حالش بد شده . هی اقا میگه باشه عزیزم من اشتباه کردن حق باتوجه همون لباس که تو گفتی رو بر می داریم . ۵ تومن ارزش تدارک 

وای اره این مورد فیلم بازی کردن و رفتن بیمارستان خیلی شایعه 🤦‍♀️

شما هم کادر درمانی؟؟؟ 

سابقه دار ها انگار عادت دارن و خیلی خونسرد برخورد می کنن ولی من همش حرص می خورم .