2777
2789
عنوان

هیچ چیز توی دنیا سخت از تحمل تازه عروس هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 181 پست

اره طبیعیه اولاش نود درصد رفتار چندش دارن😂

ولی بعد کمکم میفهمن چ غ ل ط ی کردن😢

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی ازدواج کنی ناخوداگاه بابد زنانگیت رو فعال کنی

اگر نکنی باختی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اون خوشحاله از زندگیش از شوهرش همون جوری که یکی تو کنکور قبول میشه عکس میزاره استوری میزاره خوشحال م ...

می تونه توی قلبش خوش حال بشه . امروز من به خاطر لوس بازی یه عروس مجبور شدم ۳ ساعت بیشتر بمونم توی بیمارستان.  چرا؟؟ چون تصمیم گرفته خودش رو برای شوهرش لوس کنه . 

نمیدونی چقدر هزینه و وقت بیمارستان رو میگیرن خواهر . 

مگه هنوزم از این تازه عروس ها هس😂

دختر خاله من  دستشو میزاشت وسط پا شوهرش 

شوهره کمر دختر خالمو می‌گرفت 

کجا تو جمع فامیل .

یه گروه داشتیم . اون نبود تا یه سال ورد زبون اعضای گروه حرکات چیپ اونا بود ‌ 😑

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

ولی فقط اونایی ک عکس شوهرشون 

میزارن پروف یا اسمشون میزارن آیدی

نهایت عقده‌ای بودنه بداغ خودم😂

شوتی‌ام🤏🫴                                                                            دور ور ما ادعا ممنوع

ما نوعروس و داماد هستیم اما اینچیزا برای خودمونه و در خلوت خودمون نهایتش تو مهمانی همسرم یا من میوه پوست بگیریم بهم دیگه هم بدیم ازین کارای بیش از حد لوس بازی در جمع زیاد خوشمون نمیاد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ربطی ب این چیزا نداره درسته خیلی ها از حد میگذرونن اما ذوق و شوق داشتن اول ازدواج چیزیه که هممون تجربه کردیم

درمورد کادر درمان بودنم باید پی این چیزا ب تنت باشع 

خیلیا درد سست هستن خیلیا وسواس دارن و... 

به امید روزهای خوش 💝

اوایل همیینن

۴سال بعد تف میکنن تو روی هم

نمونش خواهر همسرم

اوایل ازدواجش ، جلو باباش و برادرش لباشو غنچه میکرد بوس میفرستاد واسه شوهرش و امیر جوووون امیرررر جوووون میکرد

موقع شام آرنجش روی زانوی شوهرش بود میگفت امیر جووووون دستپختمو دوس داشتیییییی؟؟؟؟

بعد اگر نگاه عاقل اندر سفیهم بهش میکردی بهت وصله ی حسود میچسبوند

الان بعد ۸ سال ازدواج اون این سر سفره میشه شوهرش اون سر

بعد اگر همه غذاشونو خورده باشن شوهرش مونده باشه حلو همه میگه ابطحی(فامیل امیر جون ابطحیه)

بازم میخوای بخوری؟

زود باش میخوام ججمع کنم😏

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
می تونه توی قلبش خوش حال بشه . امروز من به خاطر لوس بازی یه عروس مجبور شدم ۳ ساعت بیشتر بمونم توی بی ...

خب اون نوع دلبری اونه 

تو که میدونستی چیزیش نیس 

میرفتی بیرون 

اونا زن و شوهرن مگه تو پول میدی 

وای مورد اخرو گفتی یاد خودم افتادم 

منم هر وقت دعوا میشه خودمو میزنم به غش و ضعف 

البته وار ما به بیمارستان نمیکشه😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊