2777
2789
عنوان

هیچ چیز توی دنیا سخت از تحمل تازه عروس هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 181 پست
عزمزم من اومدم در مورد فقط فرهنگی صحبت کردم که وقت کاور درمان رو میگیره تو اومدی به من از حقوق و وظی ...

ن عزیزم من هیچی از کادر درمان بودن سردرنمیارم‌میتونسی خوب توضیح بدی واسم ک یاد بگیرم‌و‌دفعه بعد کسیو قضاوت نکنم 

گارد گرفتن و بد صحبت کردن نداره 

وقتی میدونین کیس داره ادا اطوار میاد براش وقت نذارید 

بخاید و نحاید این شغلو خودتون انتخاب کردین من ک مجبورتون نکردم الان با این لحن با من صحبت میکنین 

هر شغلی سختیا و چالشای خودشو داره 

فک کنم یجور از صحبت من برداشت کردین ک انگار طرف اون بیمار رو گرفتم 

دیدید ک تهشم گفتم شمام اذیتشون کنین شیاف بدین بفهمن ادم بلانسبت هالو نیس 

حرفای همو خوب نفهمیدیم 

اگه باعث دلخوری شدم عذرمیخام خدانگهدارتون❤️

ن عزیزم من هیچی از کادر درمان بودن سردرنمیارم‌میتونسی خوب توضیح بدی واسم ک یاد بگیرم‌و‌دفعه بعد کسیو ...

عزمزم من که توهینی نکردم خدای نکرده . 

داشتیم عادی صحبت می کردیم دیگه . من حرف های شما با لحن یه  تعامل عادی خوندن و همینطور هم جواب دادم . 

من اصلا ازت دلخور نشدم . نه این چه حرفیه گلم . 

چه خوب که جیزی از بیمارستان نمیدونی . انشالله مسیرت هیچ وقت نیوفته و سلامت باشی همیشه .

من منظوری نداشتم ولی اگر دلخور شدی عذر می خوام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما مگه همونی نیستی که عاشق پزشکی بودی و آرزوی قبولی رو داشتی؟؟؟ امیدوارم قبول بشی و به عنوان کادر د ...

نه من نیستم 

تجربیم ولی عشق پزشکی نیس 

در کل ارزوی خوبیه ممنونم❤️

آدم با عشق واقعا باید شغلش انتخاب کنه

نارادتی من دلیل نداره به خاطر لوس بازی یه زن پوچ مجبور شدم تا همین الان بیمارستان بمونم ؟؟؟ ایکیوت پ ...

حقیمتا من اگه اونجا بودم 

کیف میکردم از رفتارشون😬😂

از محبتشون 

خب عزیزم شغل‌تونه دیگه 

شیفتتونه 

حالا طرف مشکل قلبش باشه یا این که دیگه کارت سنگین نیس 

کارمند معلم فروشنده 

همه ممکنه بابت رفتارای یکی دیگه معطل شن

تو فامیل بدتره باید تحملشون کنی یکی عروسی کرد دهنمون سرویس کرد نمیتونسی باهش حرف بزنی همش فکر می‌کرد دشمن خونیش هستیم مینشت آنقدر گریه و زاری فلانی بهم حرف زد مظلوم نمای و گریه های جگر سوز انگار خرم سلطانه دیگه قطع رابطه کردیم راحت شدیم خداشکر دستش رو شد و یکی دیگه بود همش توهم برش داشته همه حسرت زندگیش میکننن در حالی خیلی عادی بود چیزی خاصی نبود بعضی‌ها مشکل روحی دارن با دوری و یکم تحمل بخودشون میان  چون یه مدت میگذره شوهره اون روی خودش نشون میده اینم دستش میاد چه خبره 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
خدایا اگه قراره از این تازه عروسای اولین خنده مجو آقایی،اولین هندونه خوردن منو اقایی، قربون آقایی وا ...

این خوب گفتی اولین شب یلدا اولین خرید رو اعصاب خداروشکر میکنم از اینجور عروس نشدم😂😂😅🫣 

حقیمتا من اگه اونجا بودم کیف میکردم از رفتارشون😬😂از محبتشون خب عزیزم شغل‌تونه دیگه شیفتتونه حالا ط ...

😐😐😐😐😐عزیزم با بیمارستان به خصوص با اورژانس آشنایی داری؟؟؟؟؟ 

مگه اوژانس بیمارستان جای مسخره بازی . کنار تخت این خانوم یه بیمار رو آورده بودن که سکته‌ کرده بود و کل گروه پزشکی داشتن تشخص و تجویز مرحله  ای برای بیمار انجام می دادن . بعد این خانوم این وسط مسخره بازی گل کرده بود که  با ترسوندن شوهرش بتونه لباس عروس دلخواهش رو بخره .‌

الان تو واقعا توی این موضوع ایراد نمی بینی؟؟؟ اگر بازم متوجه نشدی لطفا ریپلی نزن . 

😐😐😐😐😐عزیزم با بیمارستان به خصوص با اورژانس آشنایی داری؟؟؟؟؟ مگه اوژانس بیمارستان جای مسخره بازی ...

اره آشنایی دارم 

الان من نمی‌فهمم چیو متوجه بشم 😂😂

باشه آقا اوکی شرایط اورژانس بده 

کار آیت دختره خوب نبوده 

ولی 

به شما ربطی نداره کارت رو انجام بده کسی حالش بد نباشه نگهش نمی‌دارن 

راهش بنداز بره 

بعد یه متن بلند و بالا نوشتی از جمع فامیل و دوست و فلان 

مشکل تو با نو عروساست نه بیمارستان 

نمیدونم این بحث میبیری اون ور