2777
2789
عنوان

طبیعیه بچه از سینه کسی غیرمادرش شیر بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 66 پست
۶ ماه کوچیکه هنوز. پسر من ۱۵ ماهشه فکرم درگیر شده نکنه مشکل داره.

نترس بابا بچست خب

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس بچه هایی ک دایه دارن چی

خب اونا از اول از نوزادی دایه دارن. منطورم بچه بالای یکساله.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

بله دیدم ، مادر شوهرم به بچه خواهر شوهرش شیر داده 

اما اگر شما شخصی هستید دین و احکام دینی براتون مهمه باید بگم که همینطوری که دوستان گفتن مشکل شرعی داره از مادربزرگ و عمه شیر خوردن بچه

همسرتون بهتون حرام ابدی میشه ، ازدواجتون به مشکل میخوره 

برای اطلاعات دقیق تر باید زنگ بزنید مرجع تقلیتون 

اگر هم مسلمان و شیعه نیستید و یا اعتقادی ندارید که دیگه خودتون میدونید و خدای خودتون 

اما از نظر علمی و جسمی ، سلامت فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشه چون بچه های زیادی بودن از دایه شیر خوردن یا از زن داییشون شیر خوردن و الانم سالمن 

اگه زن شیرده چیزایی مقوی میخوره و به خودش میرسه شیرشم مقویه دیگه 

مادر بزرگ شیر داره؟؟؟ بچه ها تحت هیچ شرایطی نباید سینه مادر شمارو رو بگیرن اگه شیر داشته باشه با همس ...

نه بابا؛ شیرش کجا بود. مادر شوهرم دیده گریه می کنه سینه انداخته دهنش! اینم خورده! من نبودم خونه

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
چرا من حالم بد میشه به شیر یه زن دیگه فکر میکنم؟ اصلا برام قابل تصور نیست یکی دیگه به بچه ام شیر بده ...

دقیقا منم ..... برام سخته ببینم بچم تو بغل زن دیگه ای به غیر من شیربخوره و محبت مادرانه بگیره( که مثلا داره جای منو پر میکنه در صورتی که من هنوز زنده ام)😁

نگران نباش هز بچه ای یه جوره پسر من شیر خواهرمو میخوره ۹ ماهشه برای سلامتش باید همه چیز رو باهم بسنجی مث نمودارقد و وزن و دور سر و کارهایی که تو این سن باید انجام بده

2810