2777
2789

بچه بالای یکسال؟ شما دیدین یا شنیدین بچه ای اینجور باشه؟!اون بچه سالمه؟!

آخه من شنیدم بچه بعد از چند ماهگی که مادرشو میشناسه دیگه سینه کسیو نمیگیره بجز مادرش.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

دیدم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم

بزرگ بوده؟ سالمه بچه؟!

پسر من دیروز سینه مادربزرگشو خورده!!هی میگم نکنه مشکل داره. ۱۵ ماهشه

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

من و جاریم به فاصله سه ماه زایمان کردیم.من دخترم ۶ ماهش بود که دانشگاه هم میرفتم مرخصی زایمانم تموم شده بود.دخترمو گذاشته بودم خونه مادرشوهر.شیر دوشیده ای که گذاشته بودمم تموم شده بوده.من یکم دیر کرده بودم دخترم خیلی بی قراری میکرده هر کاری میکردن نمی تونستن دخترمو آروم کنن.جاریم صداشو میشنوه چون طبقه پایینی مادرشوهرم بودن.میاد دخترمو بغل میکنه بهش شیر میده میخوره راحت میخوابه☺️

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
2810