2777
2789
عنوان

ظهرا می‌خوابید خانما یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست
نه بجای اینکه شب ساعت ۱۰ شب بخوابم ساعت ۱ 2 می‌خوابم بجاش خب

۱۲تا ۸ بخوابید بهتر نیست ؟

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم بذار البالو خانم تنبل ،😂😂😂بعد شما که خوابی بچه هاتون چه کار میکنن؟

15 و 8 سالشونه 

جفتشونم خوابالو هستن 

یکیش مدرست یکیش خونه می‌خوابه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
هر آدمی باید انقدر بخوابه عزیزم از نظر علمی منکه مشکلی ندارم با خوابم

عزیزم یه سرچ کنی میبینی نوشته بین۷تا ۹ساعت خواب لازمه .تو تازه ۱۰ساعت میخوابی دوباره بعدازظهرم چندساعت میخوابی نرمال نیستا.حالا با نخوابیدن یا خوابیدن شما که چیزی به من نمیرسه به خاطرسلامتی خودت یه ازمایش بده .چون مامان منم بیش از حد میخوابید کم خونی شدید داشت 

8 صبح بیدار شم چیکار کنم 😐

نهار کی میپزید ؟ کارهای خونه ؟؟ فرستادن بچه ها مدرسه ؟؟؟ صبحونه خوردن با همسر ؟

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

هر آدمی باید انقدر بخوابه عزیزم از نظر علمی منکه مشکلی ندارم با خوابم

ادم بالغ باید نهایت ۸ ساعت خواب شب داشته باشه خواب شب نه خواب روز از ده شب تا ۶ صبح بهترین حالتشه بدن به هورمونهایی که تو خواب شب ترشح میشه نیاز داره که تو خواب روز اونا ترشح نمیشن

عزیزم یه سرچ کنی میبینی نوشته بین۷تا ۹ساعت خواب لازمه .تو تازه ۱۰ساعت میخوابی دوباره بعدازظهرم چندسا ...

من گفتم همیشه بعد از ظهر می‌خوابم؟ من بعد از ظهرها نمیخوابم امروز بیدار شدم زود کار داشتم گفتم میخوام بخوابم 

دارم عزیزم ولی ربطی به اون نداره زیاد

ادم بالغ باید نهایت ۸ ساعت خواب شب داشته باشه خواب شب نه خواب روز از ده شب تا ۶ صبح بهترین حالتشه بد ...

الان سوال من چی بود عزیزم ؟ من با خوابم اوکیم 

نهار کی میپزید ؟ کارهای خونه ؟؟ فرستادن بچه ها مدرسه ؟؟؟ صبحونه خوردن با همسر ؟

ساعت ۱ درست میکنم 

کارهای خونه هم بیدار شدم دیگه 

خودش میره 

شوهرم یروز خونست سرکار نمیره یروزم نیست و صبحونه سرکار میخوره 

ساعت ۱ درست میکنم کارهای خونه هم بیدار شدم دیگه خودش میره شوهرم یروز خونست سرکار نمیره یروزم نیست و ...

ساعت یک ما نهار میخوریم 

کلا سبک های زندگی ها متفاوته و منی که مادرم را همیشه ۶ صبح بیدار دیدم برام عجیبه شیوه شما و البته این عجیب بودن به معنی نادرست بودن کار شما نیست .موفق باشید