2777
2789
عنوان

چرا بی بی چک ها اینجوری شدن بیاین درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینجوری شدیم ما خانوما بخدا هرکی میبینم اکثرا تنبلی تخمدان دارن

مواد غذایی خیلی سمی و بد ...روغنای اشغال ...من بعضی وقتا میگم برم رحمم رو در بیارم راحت بشم .دو روزه کلا عصبیم نمیدونم دیگه چمه.همش مشکلات هورمونی همش درد کیست و ...من تازه زود به زود عفونت میگیرم .بیخیال باشیم بسپاریم ب خدا ...من وررش میکنم خودم از انواع غذاها محروم کردم ..ولی خب انگار قسمتم نیست

وا شما نرفتی امپول بزنی ک تنبلیت برطرف بشه بعد سپردی ب ورزش و این چیزا؟تفکراتتون واقعابرام جای تعجب داره خیلیا بادارو وامپول تونستن سریع مشکلشون رو حل کنن وصاحب فرزندبشن 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

دقیقا سونوی منم همینا نوشته

شماچرا نرفتی دکتر بااین پیشرفتی ک علم کرده کسی دیگه نباید بزاره مشکلش ادامه پیداکنه خیلی برام عجیبه کار استارتر

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

شماچرا نرفتی دکتر بااین پیشرفتی ک علم کرده کسی دیگه نباید بزاره مشکلش ادامه پیداکنه خیلی برام عجیبه ...

کدوم پیشرفت کل دکترای شهر رفتم هر چی دارو فک کنی من خوردم هررر چی ...یه اثرات وحشتناکی رو روحیم فقط داشتن همین! من بیشتر از هر کسی دکتر رفتم .

کدوم پیشرفت کل دکترای شهر رفتم هر چی دارو فک کنی من خوردم هررر چی ...یه اثرات وحشتناکی رو روحیم فقط ...

عزیزم شما سینال اف زدی ۷۵واحدیشو؟ تخمکات بالانیومدن؟

عزیزم شما سینال اف زدی ۷۵واحدیشو؟ تخمکات بالانیومدن؟

من دکتر ک میرم برام ازمایش هورمونی فقط مینویسه و بعدم کلی قرص متفورمین و اوزیل و شربت ویتاگنوس و یه عالمه دیگه ...تا حالا امپول نزدم این ک میگی خوبه؟؟ شما تخصص دارین؟

تا حالا هیچ دکتری بمن نگفته

خوب دیگه دکتر بدردبخورنرفتی ک بخاد بهت بده اینارو خیلی برام عجیه من ب محض اینکه ک رفتم دکتر یزد برام نوشت شهرخودمونم نوشت همجیم خوب پیش رفت دوستمم همینجور خیلیارو میشناسم کلاا چقدر برام عحیب بود

من دکتر ک میرم برام ازمایش هورمونی فقط مینویسه و بعدم کلی قرص متفورمین و اوزیل و شربت ویتاگنوس و یه ...

عزیزم اینا مکمله ولی پروسه طولانی داره ک روی هنه براحتی جواب نمیده ولی این امپول خیلی زود نتیجه میده دوستم بازدنشون ماه بعد باردارشد ودوست دیگم شوهرش اینو زد امپول زیرپوستیه البته وباردارشد ولی خودمن مشکل ساده بود حل شد بازم خرا قسمتم نکرد  ولی تخمکام بالارفتن خیلی عالی بودبرام 

2810