2777
2789
کدومو گزارش بزنم

آخری نوشتم خانومای کرمانشاهی 

مرسی قربونت برم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجاش تمیز میشه😂براش ی چای نبات درس کن بعد حموم بخوره بعدم ببرشرو رخت آویز پهنش کن آفتاب بگیره

باش😂😂

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
2805
برق نگیرتم

😂😑😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
آخری نوشتم خانومای کرمانشاهی مرسی قربونت برم

عزیزم اون هیچ کامنتی توش نیس خودت میتونی پاکش کنی تا کسی کامنت نذاشته برات

سه نقطه رو بزن بعد پاک کن

عزیزم اون هیچ کامنتی توش نیس خودت میتونی پاکش کنی تا کسی کامنت نذاشته براتسه نقطه رو بزن بعد پاک کن

نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

زدم

مرسی قربونت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزار خشک بشه احتمالش هست سالم باشه برا من اتفاق افتاد صدا میومد فقط نویز پیدا کرده بود

باشه مرسی

2810