2777
2789
عنوان

میترسم بچم دختر بشه حرف پدر شوهرم

366 بازدید | 35 پست

من ی بچه داشتم تصمیم گرفتیم باز بیارم.سر بچه اولم پدر شوهرم گفت همین ی دونه دختر کافیه بعدی پسرررر بیارین.اخه مگه دست ماست.زوری ک نمیشه منم ی دختر زبر و زرنگ ب صدتا پسر بیکار و بیعار ترجیح میدم.

واقعا از زخم زبون این ادم دارم دیوونه نمیشم هنوز جنسیتش معلوم نشده هفته ۷ هستم ولی استرس دارم موندم خدا لطف کرد و بهم دختر داد دوباره چی بگم در جواب فشار و هجمه های این پیرمرد .

استرس دارم.چ کنم.طبقه بالاشون زندکی میکنم شوهرم تحت تاثیرشونه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس نداشته باش عزیزم. خواسته خداس❤

هرچی هست انشاءالله سالم و پر روزی باشه

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

اگه خیلی واستون مهم بود ivf میکردین قطعی پسر بشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خودش دختر نداره؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

برای شوهرت مقاله بخون که جنسیت به مرد مربوطه نه زن 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

چرا نمیمیرن این پسر پرستا چرا تموم نمیشن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بگو‌جنسیت بچه رو‌باباش تعیین میکنه هرگلی زده ولیعهد خودت به سرمون‌زده 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

اولین اشتباه تو اینکه وقت دم گوش اونایی باز داری بچه میاری 

همین میشه دیگه 

بعدشم همه پسراا بیکار و بیعار نمیشن ...دختر و پسر نداره مهم تربیته

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵