2777
2789
عنوان

میترسم بچم دختر بشه حرف پدر شوهرم

366 بازدید | 35 پست

من ی بچه داشتم تصمیم گرفتیم باز بیارم.سر بچه اولم پدر شوهرم گفت همین ی دونه دختر کافیه بعدی پسرررر بیارین.اخه مگه دست ماست.زوری ک نمیشه منم ی دختر زبر و زرنگ ب صدتا پسر بیکار و بیعار ترجیح میدم.

واقعا از زخم زبون این ادم دارم دیوونه نمیشم هنوز جنسیتش معلوم نشده هفته ۷ هستم ولی استرس دارم موندم خدا لطف کرد و بهم دختر داد دوباره چی بگم در جواب فشار و هجمه های این پیرمرد .

استرس دارم.چ کنم.طبقه بالاشون زندکی میکنم شوهرم تحت تاثیرشونه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس نداشته باش عزیزم. خواسته خداس❤

هرچی هست انشاءالله سالم و پر روزی باشه

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

اگه خیلی واستون مهم بود ivf میکردین قطعی پسر بشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خودش دختر نداره؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

برای شوهرت مقاله بخون که جنسیت به مرد مربوطه نه زن 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

چرا نمیمیرن این پسر پرستا چرا تموم نمیشن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بگو‌جنسیت بچه رو‌باباش تعیین میکنه هرگلی زده ولیعهد خودت به سرمون‌زده 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

اولین اشتباه تو اینکه وقت دم گوش اونایی باز داری بچه میاری 

همین میشه دیگه 

بعدشم همه پسراا بیکار و بیعار نمیشن ...دختر و پسر نداره مهم تربیته

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵