2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پل خواجوچهل ستونمنارجنبوناکواریومباغ گل هاو....

باغ پرندگانم خوبه نه؟

ارزومه همه اینایی که گفتی رو یبار برم

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

چهار باغ، کاخ چهلستون، محله ی جلفا و کلیسای وانک، سیتی سنتر اگر خرید رو دوست دارید، ناژوان و... بهتره سرچ کنید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

باغ پرندگانم خوبه نه؟ارزومه همه اینایی که گفتی رو یبار برم

عالیه من خودم اکواریوم رو بیشتر دوست دارم باغ پرندگان هم خیلی جذابه فکر کن داری قدم میزنی طاووس هل هنینطور از کنارت رد میشن 😍😍

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نظرو برین حتمانظر شرقی و نظر غربییه تیکه ای توی نظر هست اسمش جلفاساونجارو ام حتما برین ببینین توش کل ...

بدون ماشینیم

با اسنپ میشه رفت اینجاها رو؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
نظرو برین حتمانظر شرقی و نظر غربییه تیکه ای توی نظر هست اسمش جلفاساونجارو ام حتما برین ببینین توش کل ...

جلفا کجاست اونوقت؟

یعنی چی داره؟

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

عالیه من خودم اکواریوم رو بیشتر دوست دارم باغ پرندگان هم خیلی جذابه فکر کن داری قدم میزنی طاووس هل ه ...

این باغ پرندگان مشابهش رو توی تهرام نداریم؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عالیه من خودم اکواریوم رو بیشتر دوست دارم باغ پرندگان هم خیلی جذابه فکر کن داری قدم میزنی طاووس هل ه ...

وااای چه باحال😍🤣

حالا من خودم اصفهانیم ولی نرفتم😐

بدون ماشینیمبا اسنپ میشه رفت اینجاها رو؟

اره بابا

راحت میرین و میاین

فقط خواستین اول برین نظر غربی

رو به روی نظر غربی میشه نظر شرقی

خیابون حکیم نظامیم برین( مغازه ها و روشناییشو من دوس دارم)

اگه اشنا داشتین اصفهان خوب بلد بود از کجاها ببرتتون ک با اسنپم نرین