2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی استرس میکشم سر جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 144 پست
تو که خودتم در اومدی به شوهرت گفتی جهیزیه‌ت کامل نیس اشتباه کردی باید خودتو بالا میگرفتی

من نگفتم ناقصه ولی اون همش می‌پرسه فلان چیز خریدی

خب که چی مثلا ؟!«»
فداتبشم

خدا نکنه

خاطره ی بد نسازید از این روزاتون

زیر سیبیلی رد کنید

بعدا تو زندگی کلی خاطره ی خوب لازم دارید ک یادآوری کنید

چون تا ۱_۲ سال چالشاتون زیاده و تازه اخلاقای هم داره دستتون میاد و بحث ممکنه باشه بینتون

اگخاطره ی قشنگ نسازید خیلی دستتون خالی میمونه چون واقعا لازم میشه

پیشنهادم اینه یه دفتر بردار و خاطره های قشنگ و سفراتونو توش دوتایی بنویسید برای هم جمله های قشنگ بنویسید

خاطرات خرید حلقه و ساعت ،فقط چیزای خوب

مثلا تو خرید دعواتونم شد تو فقط خوبیا و خنده هارو بنویس

بعدا انقدر بدردت مبخورههههه

یجاهایی ک ب انتخابتون شک میکنید اون دفتر و خاطره ها یادتون میاره چقدر عاشق بودید و چرا همو انتخاب کردید

بنویس چرا شوهرتو انتخاب کردی و خوبیاشو بنویس

این روزا میگذره و یروز مثل الانه من دراز کشیدی خونت و داری از تجربت به دیگران میگی

تا میتونی احترام نگه دار و روزای خوشگل بساز

حتی با کمترین چیزا

یادداشت کوچولو در حد (تکیه گاه زندگیم دوستت دارم❤️) بنویس یواشکی بزار تو جیبش یا کیف کارتش

وسط مشغله هاش یهو میبینه و کلیییی حالش خوب میشه

اولش شاید مسخرت کنه حتی ولی همینا کلی عشق میاره تو زندگیتون

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردمهیچی تو دنیا ارزش اینو نداره اینجوری بهمت بریزه همه اینا موقتیه اگ دوست داشتی من رشتم روان ...

اره خیلی لازم دارم خیلی تنهام این روزا

خب که چی مثلا ؟!«»
خدا نکنهخاطره ی بد نسازید از این روزاتونزیر سیبیلی رد کنیدبعدا تو زندگی کلی خاطره ی خوب لازم دارید ک ...

ممنونم از تجربت عزیزم امیدوارم فقط این روزا بگذرهعهه تموم بشه اصلا دوست ندارم این روزارو

خب که چی مثلا ؟!«»
میگم فرش با شوهرمه اونم میگه فقط برا حال میخرم بقیه جاها رو عروس می‌خره چیکار کنم نمیخوام بخرم دوتا ...

وا بگو منم نهایت هم قیمت فرش خودت میخرم بگو اون خونه دوتامونه قرار نیست فشار پر کردنش روی من و بابام باشه که عه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ممنونم از تجربت عزیزم امیدوارم فقط این روزا بگذرهعهه تموم بشه اصلا دوست ندارم این روزارو

تموم میشه

یه آخییییش میگی از ته دلت

انقدر حالت خوب میشه بعدش

نگران نباش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
من نگفتم ناقصه ولی اون همش می‌پرسه فلان چیز خریدی

بهش بگو ، نه راستی خوب شد گفتی حواست باشه بگیریمش برا خونمون (یعنی تو باید بخری😊😂)

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲