2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی استرس میکشم سر جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 144 پست
جدی میگی چرا همش فک میکنم کمه ناقصه چرااا

هیچ نقصی ندارە

اتفاقا چندتیکە زیادی گرفتی

برای منم دعاکن انقد ناراحتم 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
تازه مبل و میز ناهار خوری هم نداشتمتازه بعد ده سال مبل خریدیممیز ناهار خوری هم نداریم😁

چقد خوبی😅😅😅😃😃😃شوهرت آدم بوده دیگه شوهرم من همش میگه فلان چیز نداریم بهنام چیز نداریم

خب که چی مثلا ؟!«»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه مبل و میز ناهار خوری هم نداشتمتازه بعد ده سال مبل خریدیممیز ناهار خوری هم نداریم😁

حالا نچیدم ها وسایلارو ولی مثلا میریم خونه رو تمیز کنیم میگه الان میپرسم ناراحت میشی تلفن خریدین؟حرص میاد بهممنم

خب که چی مثلا ؟!«»
اره اونو میخرم قرارع دختر خالم بخره برام بشقابارو

خب دیگه تمومه

الکی خودتو اذیت نکن

بعدم قالیای کوچیک و پادریو با شوهرت رفتی بیرون بگو بخره

قاشق دم دستی هم بخر ک سرویست حیف نشه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
لازمم نیس والاسالی چهار پنج بار یه کیکی تو تستر درست کنمشوهرمم چون اهل قهوه هست خودش خرید اسپرسو ساز

شوهر من انتظار داره ازم حرص میاد بهممم

خب که چی مثلا ؟!«»
اصلا بنداز گردن شوهرتمن همه چیزای ریزو انداختم گردنشرفتیم بیرون گفتم عه این چه خوشگله بخرشگفت مگه با ...

نه عزیزم پسفردا میخواد بیاد بگه جهازتو من خریدم برات 

منم جهازم شاید از نظر بعضیا کسورات داشت(مثلا زمان ما تخم مرغ پز.ماست بند.گوشکوب برقی و اسپرسو سازو...)اینامد بود من نخریدم ولی نزاشتمم شوهرم بخره

الانم تو زندگیمونم هستیم تاحالا فقط ی دست چاقو و ی دست لیوان دم دستی ارزون زیر صد تومن خریده برای خونه اونم چون دم دستیام گم و گور و شکستن خریدم جهاز منم مث اسی فقط ظروفم یکم بیشتره اونم بخدا نصفشون بلا استفاده هست و بیشتریاشونم جمع کردم گذلشتم انباری تاحالا تو کارای خونه داری و مهمون داری و روزمره هم لنگ چیزی نموندم کاش این رسومات مضخرف و مصرف گزاییها از بین میرفت 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
یعنی وی ؟حرف اخرشون چیه؟

فقط انگار دنبال بهونه بودن بزنن زیر عروسی

یه بهانه های بچگانه برای خانواده ام آوردن ک خانواده ام هنگ بودن ...

هیچ وقت نمیبخشمشون...

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
چقد خوبی😅😅😅😃😃😃شوهرت آدم بوده دیگه شوهرم من همش میگه فلان چیز نداریم بهنام چیز نداریم

تو باید پرو باشی

ب مردا رو بدی سوارت میشن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بگه 

یه گوشت در 

یکی دروازه

بگو من طبق صلاح دید خودم وسیله میخرم

ضروری ها رو میخرم

خونه داره یا اجاره کرده

تو هم گیر بده بهش

دختر دسته گلی بده

جهاز بده

زبونم دارن شش متر

خانه شماره 12 میدان گریمولد
خب دیگه تمومهالکی خودتو اذیت نکنبعدم قالیای کوچیک و پادریو با شوهرت رفتی بیرون بگو بخرهقاشق دم دستی ...

فرش با شوهرم اینا بود حرف نزدیم ها چنتا فرش الان فقط فرش برا حال میخواد بخره بقیه جاها رو میگه خانواده عروس میخرن

خب که چی مثلا ؟!«»
خانواده شوهرت مثل خانواده شوهر منن

یه ماه همش گریه میکنم 

از شدت استرس و اضطراب مریض شدم

نه میتونم غذا بخورم نه میتونم خوب بخوابم 😔 

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍