2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی استرس میکشم سر جهیزیه

1695 بازدید | 144 پست

چون حس میکنم خیلی کمه تقریبا فقط مایحتاج و گرفتم از اینور خانواده شوهرم پرو تشریف دارن خودشون درست حسابی هرج نکردنا ولی انتظارشون زیاده 

چند وقتیه بخاطر استرس تپش قلب میگیرم فشارم می‌ره بالا لرزه میاد بهم خیلی حرص میخورم بعد دیدن استرس اینا دارم چون همش فشارم بالا بود خالم بد بود شوهرم برگشته میگه سلامتی تو مهمه هیچی نمیخوام ولی دیروز برگشته میگه تو خونه خودمون عه اونجا جای تلفنه تلفن خریدین؟گفتم نه گف باشه ولی من اونو همش تو ذهنم میارم که ایوای تلفن نخریدم ایوای فلان چیز ندارم نخریدم 

استرس داره منو از پا در میاره حرص میخورم خودمم شدید

چیکار کنم ☹️☹️☹️😔😔😔😔

خب که چی مثلا ؟!«»

اسی دیوونه ای😡😡😡

ب جهنم ک اونا چی میخوان 

بخدا یکی از اشناهای ماهم وظع خوبی نداشتن ولی واسه دخترشون بهتریننننن جهاز خریدن(باکمکای مردم) تهش اقوام شوهرش اومدن گفتن فلان چیز نداره(ی چیزی ک صد سال پیش مردم استفاده میکردن) میخوام اینو بگم خانواده شوهرو مردم دهنشون همیشه بازه تو ب فکر خودت باش عزیزم 

ادم دیدم بهترینننن جهاز برده خوشبخت نشده این چیزا تضمین ی زندگی نیست

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی دیوونه ای😡😡😡ب جهنم ک اونا چی میخوان بخدا یکی از اشناهای ماهم وظع خوبی نداشتن ولی واسه دخترشون ...

باهام حرف بزن خیلی استرس میکشم مریض شدم بخدااا چیکار کنممممممممم 

خب که چی مثلا ؟!«»
باهام حرف بزن خیلی استرس میکشم مریض شدم بخدااا چیکار کنممممممممم

من جهاز کامل خریده بودم ،،، ولی چون خانواده ی همسرم و خود همسرم عروسیم رو بهم زدن هیچی نیاوردم حتی یه بشقاب

بیخیال باش

هیچ‌کس ارزش نداره خودتو ناراحت کنی

من جهاز کامل خریده بودم ،،، ولی چون خانواده ی همسرم و خود همسرم عروسیم رو بهم زدن هیچی نیاوردم حتی ی ...

چطوری بهم زدن چیشد مگه خیلی حرص میخورم همش میگه فلان چیز خریدی 

خب که چی مثلا ؟!«»
چطوری بهم زدن چیشد مگه خیلی حرص میخورم همش میگه فلان چیز خریدی

هیچ فامیلی نداشتن با همه قهر بودن ،،،خسیس هم بودن یعنی میگن چرا بدیم بقیه بخورن،یه دعوای سوری راه انداختن ، عروسی رو بهم زدن منم جهاز نیاوردم