2777
2789
عنوان

منم برای کسی که جادوم کرده دعا بگیرم گناهه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 21 پست
خب من چیکارکنم اون بمیره کسی ک این کارو میکنه حکمش مرکه چیکارکنم بنیره راحت شم چجوری بکشمش

برای خودت حرز و تحصین بگیر... اینا ازت در برابر طلسم ها محافظت میکنن

نماز اول وقت بخون. قران بخون

دیگه طلسم روت کار نمیکنه

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

برای خودت حرز و تحصین بگیر... اینا ازت در برابر طلسم ها محافظت میکنننماز اول وقت بخون. قران بخوندیگه ...

همه کار کردم

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موقت فایده ندارهایمان باید قلبی و تمام این کارها بخاطر خدا باشه

من همه کارام بخاطر خداس

وگرنه تا الان هفتا کفن پوسونده بودم با اونهمه سنگیین ک روم بود خدا منو زنده نگه داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من همه کارام بخاطر خداسوگرنه تا الان هفتا کفن پوسونده بودم با اونهمه سنگیین ک روم بود خدا منو زنده ن ...

نماز اول وقت و قران خوندن رو میگم عزیزم. مداومت داشته باشه... تا همیشه

وگرنه فکر نکنم راه دیگه ای برای باطل کردن طلسم باشه. بعضیا دعا برای باطل کردن میگیرن ولی واقعا معلوم نیست اثر کنه و راست باشه

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

نماز اول وقت و قران خوندن رو میگم عزیزم. مداومت داشته باشه... تا همیشهوگرنه فکر نکنم راه دیگه ای برا ...

همش میخونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40