2777
2789
عنوان

نوزاد نارس سی و دو هفته

82 بازدید | 8 پست

وزنش ۱و۹۰۰ بود ب دنیا اومدنی الان بعد گذشت ۱ماه وزنش شده ۲و۲۰۰. ب نظرتون کم نیی؟دکتر نوشت سونوگرافی مغز.همه نوزادارو میفرستن؟نگرانشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم ۳۳ هفته نارس دنیا اومد با وزن ۲۱۱۰

کلا نوزادها هر یکماه باید بین ۷۰۰ تا ۹۰۰ گرم وزن اضافه کنن که نرمال باشه

منم دخترمو سونو گرافی مغز بردم نارس ها رو میفرستن بره منم بردم مشکلی نداشت

و اینکه من یه معاینه ته چشم هم بردم احتمالا به شمام گفتن ببرید

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نگران نباش من هم پسرم هم دخترم ۳۴ هفته به دنیا اومدن و نارس بودن دیر وزن گرفتن اونام العان ماشالا زن و مردی شدن ...سونو مینویسن واسه اطمینان چون کم وزن گرفته ونارس بوده سلامت مغذشونو بررسی کنن  زیاد بهش شیر بده وعده های شیر دادنتو زیاد کن تا بیشتر وزن بگیره اگه شرایط مالیشو داری کمکی از شیر خشکای تقویتی استفاده کن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من بچم نارس بدنیا اومد حدودا ۲۰ روز nicu بود. ولی سونو نگرفتم . ولی خیلی کم وزن اضافه میکرد

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏