2777
2789

سلام دوستان . پارسال پسرم اول بود یه پسر کلاس دومی دوتا انگشت شصتش رو میکرد تو چشم پسرم که تا ده دقیقه نمیتونست ببینه. این کار چند بار تکرار کرده بود یک روز اومد خونه چشماش بسته بود اصلا باز نمیکرد میکفت درد میکنه دلیلش پررسیدم بهم گفت. سرفتم سراغ پسره تهدیدش کردم به مادرش مبگم و... به مدیر هم گفتم. گذشت امسال مدرسه پسرم عوض کردم دیگه خیالم راحت بود تا اینکه دیروز پسرم اومد گفت همون پسر دوباره چشماش فشار داده و کلی گریه کرده و زیر چشماش گود بوده. از قضا اون پسر هم اومده تو این مدرسه من خبر نداشتم. پسرم امسال دوم هس و اون پسر سوم. الان معاون بهم گفت نزیک بوده بچت کور بشه. معاون میگه دیروز اینقدر زنگ پدر مادر اون بچه زدم تا هر دوتاشون اومدن هر هر خندبدن گفتن عادت داره هر شب چشمای باباش فشار میده و ما میخندیم. معاون عصبانی شده باهشون بحث کرده و اونا گفتن مگر تو چکارش هستی وومعاون گفته من مادرشم. مادرش سپرده دست من. الان مدرسه بودم معاون میگفت کلا خانواده بی فرهنگ و بی شخصیتی هستن میخواستم دیروز بگیرم بزنمش. هی اصرار برو سراغ بچه ولشون نکن. فردا جلسه انجمن اولیا هس همه باید برن من به اولیا اون بچه چی بگم. به خود بچه چی بگم. چیکار کنم. لطفا راهکار بهم بدین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بچمو بردم پزشکی قانونی و ازتون شکایت میکنم میکشونمتون دادگاه

جلو بچشون هم بگو تا بترسه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ازشون شکایت کن

منم خواستم همینو بگم. بعنوان یه معلم اگرمن بودم اونلحظه به اورژانس و ۱۱۰ زنگ میزدم 

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

عجب مادر پدری واقعا! 😐😐

شما همون پارسال باید ادامشو میگرفتی تا بفهمن 

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

من باشم میکشمش یه گوشه تا میخوره میزنمش بی پدر مادر رو 

میدونی الان چشم بچت اسیب ببینه فقط شما مقصری که تا الان محکم برخورد نکردی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

میگی مشکلتو با خانوادش اونم از موضع عصبانیت.شل و ول نباشی.

اگر دیدی هرکر راه انداختن که دیگه شرمنده نمیتونم روش منطقی بگم قطعا دوتا میزنم تو گوش هر کدومشون و قطعا گوش پسررو میپیچونم تا ادب بشه.

ادبی که خانوادش یادش ندادن بهش بده تا آدم بشه بچه بی عقل

چقدر تو بی‌خیالی همون پارسال بچه‌تو باید میبردی پزشک قانونی شکایت میکردی طول درمان میگرفتی 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
2810