2777
2789
عنوان

شکایات مدارس خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 48 پست
مادره خیلی زبون بازهیه بار سر جشن روز کودک دختره خیلی بهم بی احترامی کردخودم با خرج خودم برای جشن خر ...

مدرسه پسر منم البته هم بزرگه هم کوچیکه فامیلیه پدر مدیره عمه ناظم پسرش ناظم اون یکی مربی ورزش و.... 

اونام یه قرون به ما تخفیف ندادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چک گرفتن؟

نه ۲تومن تو شهریور گرفت ازم

حالا بماند چقد وسیله خریدیم بردیم اونجا

۵۰۰ هم پول کتاب گرفت که هنوز نرسیده

باقیشو میگه باید تسویه کنی ۶تومنه ولی بااین بی تعهدی و بی مدیریتی بخدا همون ۲تومن هم از سرش زیاده😃

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کل پول مدرسه شش تومنه؟

اره این پسر کوچیکمه ها که پیش دبستانیه

مدرسه های دیگه ۳تومن بود

من گذاشتم اینجا که نزدیکتر باشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه ۲تومن تو شهریور گرفت ازمحالا بماند چقد وسیله خریدیم بردیم اونجا۵۰۰ هم پول کتاب گرفت که هنوز نرسید ...

بماگفتن پیش دبستانی کتاب ندارن از ما شهریه کامل ۱۶م قراره بگیرن سه تومن دادیم بقیشوندادیم فعلا

بماگفتن پیش دبستانی کتاب ندارن از ما شهریه کامل ۱۶م قراره بگیرن سه تومن دادیم بقیشوندادیم فعلا

اگه برا ما ۱۶ تومن بود و تاحالا فقط ۳داده بودیم

این مربیه خودشو جر داده بود🤪

براما ک اصن ربطی ب مربی نداره مدیریت پیام میزاره تواپلیکشن

خب همون.ما مربی،دختره موسس هس

طفلی مربی ها حقوقشون خیلی کمه 

ماهی ۳میلیون فقط

برا شما روزی چن ساعته؟

پسر من ۸ونیم تا ۱۱ونیم

اره این پسر کوچیکمه ها که پیش دبستانیهمدرسه های دیگه ۳تومن بودمن گذاشتم اینجا که نزدیکتر باشه

آهان فکر کردم پسرتون که کلاس دومه رو میگید ،تسویه رو الان نده بگو ماهی یه تومن میدم ،قسط بندی کن حداقل حالا که عملکردشان بده

آهان فکر کردم پسرتون که کلاس دومه رو میگید ،تسویه رو الان نده بگو ماهی یه تومن میدم ،قسط بندی کن حدا ...

میدونی دلم میخواد همونجور که بی احترامی میکنه منم دقش بدم وگرنه بخدا برام پولی نیس که نخوان بزنم

دخترمن از۹تا ۱۱٫۴۵

قانونشون اینه ۳ساعت رو پر کنن که😬

میدونی دلم میخواد همونجور که بی احترامی میکنه منم دقش بدم وگرنه بخدا برام پولی نیس که نخوان بزنم

منم حرصم ازاین گرفته وقتی تو ب هیچ تهددی عمل نکردی چرا براشهریه میخوای طبق قراردادپیش بری

2810