2777
2789
عنوان

شکایات مدارس خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 48 پست
دقیقا فقط بفکرشهریه اس از۲۱مهربازگشایی شده پیام دادن تاابان تسویه کنیددرصورتی ک اولش گفتن اسفندتسویه ...

اره به منم پیام داد تسویه کن من پیامشو نخونده پاک کردم

یه دختره ۸۰یی اومده شده مربی

هیچی یاده بچم نداده

موندم  بچم اینجوری پیش بره 

هیچی یاد نمیگیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سلام عزیزم منم پیش دبستانیه پسرم اصلا متعهد نیسجواب حرف آدمو نمیدهدرست برخورد نمیکنهفقط فکره شهریه ا ...

سلام عزیزم ،نمیدونم والا مدرسه پسر من همه چیزش خوبه اما دیروز پسرم گفت من اگه عضو شورای دانش آموزی بشم میگم تو هر کلاس یه شوفاژ بزارند،من شوکه شدم فکر نمی‌کردم نداشته باشه ،هم پارسال هم امسال همش پسرم مریضه ،حابا می‌خوام برم مدرسه ببینم اصلا حرف پسرم چقدر صحت داشته و اگه نداشته باشند یه دعوای اساسی باهاشون بکنم اگه راه به جایی نبرد حرفام که شکایت میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ،نمیدونم والا مدرسه پسر من همه چیزش خوبه اما دیروز پسرم گفت من اگه عضو شورای دانش آموزی ب ...

مدرسه پسر منم شوفاژ نداره

پارسال جلسه گذاشتن سینوزیتم عود کرد مریض شدم

وای به حاله بچه ها

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سلام عزیزم ،نمیدونم والا مدرسه پسر من همه چیزش خوبه اما دیروز پسرم گفت من اگه عضو شورای دانش آموزی ب ...

بنظرت به موسس که مادره این مربی هس پیام بدم بگم از نحوه کارتون راضی نیستم شهریه رو برام کم کن

راه به جایی داره؟

اره به منم پیام داد تسویه کن من پیامشو نخونده پاک کردمیه دختره ۸۰یی اومده شده مربیهیچی یاده بچم نداد ...

برای کلاس نقاشی بچه من لنقدددددر خرج تراشید یه دونه از این معلم تازه کارا که حسابی حرص خوردم باور کن فقط دو تومن هزینه وسایل کلاس نقاشی دادم دفتر مخصوص آبرنگ و آبرنگ و پاستل و مداد رنگی و ماژیک و بوم نقاشی ،انگار میخواد پیکاسو تربیت کنه

برای کلاس نقاشی بچه من لنقدددددر خرج تراشید یه دونه از این معلم تازه کارا که حسابی حرص خوردم باور کن ...

خرج که از خودشون نیس که دلشون بسوزه

درک هم ندارن

بنظرت به موسس که مادره این مربی هس پیام بدم بگم از نحوه کارتون راضی نیستم شهریه رو برام کم کنراه به ...

فکر نکنم ،بدیش اینه دختر خودشه و قبول نمی‌کنند که کاستی هایی دارند

خدالعنتشون کنه ک فقط باوعده وعید ادمو میکشونن تاثبت نام اخرشم اینطوری میشه

بخدا واقعا همینه 

دختره ی بیشعور جواب پیام آدمو نمیده.زنگ بزنی برنمیداره

یه خط یاده بچه نمیده

بچم این یکماه و خورده ای هنوز یه نقاشی نکشیده

سال دیگه میخواد چکار کنه بچم وقتی هیچی امسال یاد نگیره

بنظرت به موسس که مادره این مربی هس پیام بدم بگم از نحوه کارتون راضی نیستم شهریه رو برام کم کنراه به ...

نه نداره اینا ک خودشون موسس هستن هزارتومن کم نمیکنن هفته اول مادرا اعتراض کردن موسس اومد ی جلسه گذاشت هرکی هرسوال میپرسید میزد ب درشوخی ومسخره بازی 

بخدا واقعا همینه دختره ی بیشعور جواب پیام آدمو نمیده.زنگ بزنی برنمیدارهیه خط یاده بچه نمیدهبچم این ی ...

از۲۱مهرتاالان فقط چیزای چرت وپرتو دوس تاشعرهمین کاش میزاشتیم دولتی بخدا بهتریادمیدن فقط پول اسمشو میگیره همین بماگفتن زیر نظر تورنتو کانداهس مدرسه اخرش گفتن ن بخاطر این حوادث اخیر کنسل شده 

فکر نکنم ،بدیش اینه دختر خودشه و قبول نمی‌کنند که کاستی هایی دارند

مادره خیلی زبون بازه

یه بار سر جشن روز کودک دختره خیلی بهم بی احترامی کرد

خودم با خرج خودم برای جشن خرید کردم بعد زورش میومد پولی که مادرا برا جشن دادن بزنه حسابم

گفت فاکتور بده برات واریز کنم فاکتور دادم واریز نمیکردمیگفت چته انقد هولی میزنم برات دیگه

به مادرش گفتم ایشون مربیه بچه منه احترامش واجب ولی منم ۱۰سال ازش بزرگترم باید احتراممو نگه داره

مادرش میگفت دختره من خواهر نداره تو ببخش و حلال کن و کلی بوسم کرد

ولی چه فایده

حالا هیچ راضی نیستم شهریه رو کامل بدم

کاری برا بچم نکردن اخه

از۲۱مهرتاالان فقط چیزای چرت وپرتو دوس تاشعرهمین کاش میزاشتیم دولتی بخدا بهتریادمیدن فقط پول اسمشو می ...

عه اگه کنسل شده پس باید شهریه رو هم کنسل کنن چه رویی دارنا

2810