2777
2789
عنوان

دیگه عاجز شدم چشمام باز نمیشه از گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان که بستس ولی تابستون بخاطر کولر مجبوریم یه پنجره باز بذاریم در کل مزاحمته دیگه پایینیشم شاکیه...

چه گاوه تو خونه دود راه میندازه. نمیشه شما پنجره هاتون رو دو جداره کنید و دیواراتون رو عایق

الان که بستس ولی تابستون بخاطر کولر مجبوریم یه پنجره باز بذاریم در کل مزاحمته دیگه پایینیشم شاکیه...

خب دیگه نمیشه به طرف بگی خونت قلیون نکش که عزیزم 

به این فکر کن که صدای راه رفتن شما حتی می‌ره خونه اونها 

طبقه بالای ما بچه ندارن ولی شب که همه جا ساکته آروم هم راه میرن صدای پاشون میاد خونه من و قطعا صدای پای من هم می‌ره طبقه پایین 🥴

چه گاوه تو خونه دود راه میندازه. نمیشه شما پنجره هاتون رو دو جداره کنید و دیواراتون رو عایق

دوجدارس

دیوارو بهش گفتیم مستاجر اذیت می‌کرد نصفه شب داد بیداد می‌کرد توام اگه صدات زیاده عایق کن نکرد نفهم

خب دیگه نمیشه به طرف بگی خونت قلیون نکش که عزیزم به این فکر کن که صدای راه رفتن شما حتی می‌ره خونه ا ...

کلا هیچی نمیشه گفت پس گناه ما چیه

من طبقه بالام میتونم بکوبم پاهامو درو بکوبم از پله بدوام من خیلی بهتر میتونم اذیت کنم ولی من بی‌شعور نیستم مثل اونا

مثلا هفته پیش تا دو شب مهمون داشتن بزن و برقص و اهنگ...

نه بابا ترس نداره... الان انقد تو دوست و آشنا می‌شنوم آپارتمان دزدی شده

آپارتمان خود من هم دزد اومد چند سال پیش 

ولی خب حداقل وقتی خونه نبودیم اومده بود خاک بر سر 

خونه یکی از اقوام ویلاییه و خانوم تو خونش بود دزد اومده بود طرف دیگه خونه رو برده بود و نفهمیده بودن 

از اونموقع خانومش نتونست اونجا زندگی کنه و فروختن آپارتمان خریدن

کلا هیچی نمیشه گفت پس گناه ما چیهمن طبقه بالام میتونم بکوبم پاهامو درو بکوبم از پله بدوام من خیلی به ...

ببین میگم شما حتی نخوای اذیت کنی هم باز راه بری صدای پات می‌ره پایین شک‌نکن 

حتی بالا پایین شدن آسانسور صداش میاد تو خونه🥴