2777
2789
عنوان

اگه یکی از آدمای نزدیکت حسود باشه 🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 35 پست

خواهر شوهرم اینجوری بود هرچی می‌خریدم مامانشو پر میکرد پدرمو درآورده بودن ی کاری کردم شوهرم الان میگه بمیره هم سر قبرش نمیرم😉

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
من دوتا کار میکنم با کسی ک اذیتم کنه کلا یا قطع ارتباط حذف یا تلافی و خنک کردن جیگرم

تا الان کار اذیت کننده ای نکرده 

ولی حس میکنم پشت سرم کارایی میکنه

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمممممممم نمیفهمم من ک انق دوسش دارم خوشبختی خودشو بچشو میخوام جرا انقدر حسودمه😐

بین دوتا خواهر معمولا رقابت زیاده یه جاهایی تبدیل میشه به حسادت

یکیو دارم اینجوری ، بیشتر دارم حرصش میدم در عین خونسردی ، اتیش گرفتن و از درونش میبینم ، انقد بسوزه ...

خیلی دوست ندارم درگیرش بشم آرامش خودم بهم میریزه

یکیو دارم اینجوری ، بیشتر دارم حرصش میدم در عین خونسردی ، اتیش گرفتن و از درونش میبینم ، انقد بسوزه ...

خیلی چیزی ازش ندیدم مستقیم 

مثلا حس میکنم بی محلی می‌کنه ولی پست سرم حرف میزنه البته حس میکنم 

بین دوتا خواهر معمولا رقابت زیاده یه جاهایی تبدیل میشه به حسادت

ن دیگه در این حد ک رو تصمیماتم اثر بزاره خانوادمو متقاعد کنه ک کارای ک ب ضرر منو خواهر کوچیکمه خوبن و ما اونجوری خوشبخت میشیم 

خواهرم کوچیکم ک هیچوقت نمیبخشش ازدواحش بزور همین خواهر حسودم بود ک میدونست مورد مناسبی نیس ولی انقدر دلیل و منطق برا مامان بابام اورد ک اونارو مغلوب خودش کرد رضایت دادن

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفت و آمد کمتر کن پیشش خیلی حرف خاصی نزن

کلا زیاد حرف نمی‌زنیم در حد احوال پرسی معمولی 

ولی حس میکنم بی دلیل کم محلی می‌کنه خیلی نامحسوس

ن دیگه در این حد ک رو تصمیماتم اثر بزاره خانوادمو متقاعد کنه ک کارای ک ب ضرر منو خواهر کوچیکمه خوبن ...

یعنی یه کاری کرد خانوادت خواهرتو مجبور به ازدواج کنن؟؟؟

یعنی یه کاری کرد خانوادت خواهرتو مجبور به ازدواج کنن؟؟؟

ن ببین خوبیه الکی میگف خودش میدونس مورد مناسبی نیس ولی میگف بهتر از این پیدا نمیشه اللن ک خرش از پل گذشته خودشو کنار کشیده میگه من هیچ نقشی توی این ازدواج نداشتم تصمیم خودتون بود ب من چ

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن ببین خوبیه الکی میگف خودش میدونس مورد مناسبی نیس ولی میگف بهتر از این پیدا نمیشه اللن ک خرش از پل ...

چقدر اختلاف سن دارید عزیزم ؟ 

بچه بزرگه؟

۱۹سال اره اولیه

اختلافتون خیلی زیاده 

شاید بخاطر اینکه اختلاف سن بینتون زیاده خانواده بخاطر اینکه شرایط زمان خواهرتون با شما متنفاوت بوده یه کارایی واسه شما انجام دادن که برای خواهرتون نکردن 

یا شما آزادی هایی داشتین که اون نداشته 

شاید برای ازدواج خودش پافشاری کردن یا مجبورش کردن حالا اونم میخواد یه جورایی با این کارا خودشو آروم کنه