2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم بازیگرای معروفی نداشت فقط پیر زنه یکم معروف‌ هست با پیرمرده که در واقعیت بابای اشا محرابی هست

اها فک کردم یکی از خانوما نکنه بازیگرش مرد بوده، مث اکبر عبدی ک هی نقش زن بازی میکرد

میشن هم در جواب ممنوع الخروج بود اما من فکر کردم کلا خارج از ایران هستن

منم اول ک تیزر دیدم فک میکردم خارج از اییران بازی کردن اما بعد متوجه شدم داخل بودن 

خیلی ریسک بزرگی کردن واقعن

اها فک کردم یکی از خانوما نکنه بازیگرش مرد بوده، مث اکبر عبدی ک هی نقش زن بازی میکرد

ن عزیزم پیرمرده بابای اشا محرابی هست

پیرزنه اسمش نمیدونم اما چنتا سریال دیدمش قبلا مشخص بود زنه دیگه 

به امید روزهای خوش 💝

منم اول ک تیزر دیدم فک میکردم خارج از اییران بازی کردن اما بعد متوجه شدم داخل بودن خیلی ریسک بزرگی ک ...

من میگم حتی واسه لوکیشن هایی که بازی کردن رستوران اینا هم بد میشه 

به امید روزهای خوش 💝

ن عزیزم پیرمرده بابای اشا محرابی هستپیرزنه اسمش نمیدونم اما چنتا سریال دیدمش قبلا مشخص بود زنه دیگه

خیلی ممنون عزیزم اون ک اره فک کردم شاید یکی ازون چندتا دوستاشون ک اول دورهم بوپن

وای چقد بد☹️ولی خب اینجور فیلما اینقد میترکونن پول درمیارن ک با پول همه چیو حل میکنن بعدش

شایدم بخاطر پیر باشن کارشون نداشته باشن اما خب ی جنبه های سیا سی داشت قطعا براشون بد میشع 

اما من ی کلمه هایی ب کار بردن مثل ببخشید ببخشید ش ا ش دارم و هی مشروب خوری خوشم نیومد 

به امید روزهای خوش 💝

اونا معروف نبودن همین جور رندوم فکر کنم آورده بودن

اها، در کل فیلم قشنگی بود هم اوج اکلیلی شدن و گوگولی بودن داشت 

هم یهو‌کلی استرس و غم 

ولی از لحظه ای ک اقاهه مرد دیگه دوس نداشتم بقیه فیلمو ببینم انگار خودم تو مخمصه گیر کرده بودم

شایدم بخاطر پیر باشن کارشون نداشته باشن اما خب ی جنبه های سیا سی داشت قطعا براشون بد میشع اما من ی ک ...

وای اره اونجا ک گف ش ا ش اینقد تعجب کردم گفتم درسته مثلا خاستین زندگی واقعی رو ب تصویر بکشین ولی هیچکس تو واقعیت اینقد بی تربیت نیس دیت اول یهو بگه فلان 

مشروبم فک کنم میخاستن نشون بدن ک هرچقدم ممنوعه بازم مردم میخورن