2777
2789
عنوان

نظر درباره این شعر مشکالتشو بگین

73 بازدید | 15 پست

دیگه  خسته شده از آسمون این شهر/ که به خاطر بی پولی فقر باید زندگی جونیم الکی سر بشه روی تخت / منی که به خودم قول داده بود یه روز بدون حرف سیاهی بحث قلم‌مو میگیره تو خودمو ثابت  به آدامی نحس ولی الان مثل سگ دارم دور خودم میچرخمو هی میخورم قرص  صد

رپه؟ چرا مثل متن انشا نوشتی 

خیلی جاها اصلا قافیه درستی نداره احساس کردم یه جاهایی حذف شده 

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رپه؟ چرا مثل متن انشا نوشتی خیلی جاها اصلا قافیه درستی نداره احساس کردم یه جاهایی حذف شده

اره حذف کردم قبلاً  گذاشته بود می‌دونی الان  خیلی چیزا یاد گرفتم دیگه مهم زیاد قافیه نیست  مهم وزن شعر فلو قافیه مهمه نه آنقدر این دوتا مهم تره

2805
اره حذف کردم قبلاً گذاشته بود می‌دونی الان خیلی چیزا یاد گرفتم دیگه مهم زیاد قافیه نیست مهم وزن ش ...

آره چون رپه بیشتر باید طرز خوندنتو دید که چطوری کلمات ادا میشن 

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
آره چون رپه بیشتر باید طرز خوندنتو دید که چطوری کلمات ادا میشن

قبل این بود  دیگه دلم پره از این سیاهی شعر که با خطر بی پولی فقر یه داره زندگیو جوونیم الکی سرم میشه رو تخت منی که به خودم قول داده بود یه روز بدون شک قلم‌مو میگرم تو دست ولی الان حس میکنم  دارم مثل سگ دور خودم میچرخم هی میخورم قرص 100

رپه؟ چرا مثل متن انشا نوشتی خیلی جاها اصلا قافیه درستی نداره احساس کردم یه جاهایی حذف شده

نام کاربریتو خیلی دوست دارم ،فرد غریبی بود🩶

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

قبل این بود دیگه دلم پره از این سیاهی شعر که با خطر بی پولی فقر یه داره زندگیو جوونیم الکی سرم میشه ...

سلام دیروزم توی تاپیک تون بودم 

غریزه شعری دارید بیشتر مطالعه کنید جهت مند تر میشه

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

نام کاربریتو خیلی دوست دارم ،فرد غریبی بود🩶

مرسی 🤍 خودمم دوسش دارم تسلا رو آدم بشدت باهوشی بود ولی ایده هاش رو کسی جدی نگرفت

یعنی چه چیکار کنم یکم بشتر توضیح

کتاب شعر مطالعه کن روزی نیم ساعت 

قبل این بود دیگه دلم پره از این سیاهی شعر که با خطر بی پولی فقر یه داره زندگیو جوونیم الکی سرم میشه ...

اگه رپ دوست داری باید خیلییی رپ گوش بدی کتاب بخونی تا دایره لغاتت زیاد بشه 

کم کم دستت بیاد چطور بنویسی و با کلمه ها بازی کنی

سلام دیروزم توی تاپیک تون بودم غریزه شعری دارید بیشتر مطالعه کنید جهت مند تر میشه

اینجوری نوشتم دیگه دلم پره از آسمون این شهر / که به خاطر بی پولی فقر یه جون بریده داره زندگیشو الکی سر می‌کنه روی تخت بدون حرف سیاهی بحث هی میرزه اشک دستشو اروم هی میگیره روزه سقف از خدا میخواد دوباره یه لحظه بدون شرط بلندشع از جاش دیواره قلمشو بگیره تو دست 

مرسی 🤍 خودمم دوسش دارم تسلا رو آدم بشدت باهوشی بود ولی ایده هاش رو کسی جدی نگرفت

دقیقا از طرف ادیسون سرقت می‌شده ایده هاشمتاسفانه

دقیقا از طرف ادیسون سرقت می‌شده ایده هاشمتاسفانه

آره وقتی داستانشو فهمیدم یه جوری از ادیسون بدم اومد🙁

2810