2777
2789

شیرینی تودل برویی معصومی مهربونیت نازی هیچ خری هیچی نمیگه

چرا تا چند سال پیش میگفتن الان 22سالمع هیچکی بهم نمیگه دلم میخواد گریه کنم خودمو بزنم وقتی آنقدر حقیرم و پست

بین شما کسی هست که هیچکی بهش نگه خوشگلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت میگی حقیر و پست چون کسی بهت نمیگه خوشگلی؟ واقعا این ظاهر ک همیشه رو به زواله اینقدر ارزش داره؟ زیبارویان عالم تو پیری زیباییشون از بین رفت حتی تو دنیا از بین نره ک محاله تو قبر متلاشی میشه اینقدر درگیر ظاهرت نباش 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا بمنم کسی نگفته خوشگلی😐تا حالا توجه نکرده بودم🥲

متولد 83نیستم 3روز و 8ماه تولدمه🙂هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با #میگذرد میگذرد...‏‏. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‎‌....‏‏ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‎‌نمیدانم زندگیتو را برای کدام روز مبادایمن کنار گذاشته! چه روزی مباداتر از امروز که حتی؛ خودم را هم ندارم …❤️‍🩹

من اولین بار تو خوابگاه بهم گفتند خوشگلی و الان بعد بیش از ۲۰ سال فهمیدم علت خیلی از مشکلات بچگیم حسادت اطرافیان بخاطر این بوده که یه کوچولو از اونا زیباتر بودم(خیلی هم زیبا نیستم)

تازه شوهرمم بهم هیچ وقت نگفت خوشگلی چون می خواست عیبای خودش رو با کم‌محلی به من بپوشونه و خودش رو بزرگ و خاص جلوه بده

زیبایی که خیرشو نبینی و هزار جا باعث دردسرت بشه به چه درد می خوره

البته خدا رو شاکرم ولی از بنده هاش بد جوری دلگیرم چه بغضا و اشکایی که روزهای متوالی وجودم رو خورد

خیلی جاها هم لخاطرش شغلم رو از دست دادم چون یا یه نامردی که نخشو نگرفتم زیرابم رو زد یا دیگرانی که فکر می کردند من ممکنه موقعیت و محبوبیتی پیدا کنم و  جاشونو تنگ کنم 

2810