2777
2789

سلام 

من از روز ۹ سیکلم کیت تخمک گذاری استفاده کردم که از روز ۱۱ هاله پر رنگ انداخت تا امروز ک میشه ۱۶ سیکلم 

سوالم اینه مگه‌ نمیگن وقتی دو خط پررنگ میشه تا ۳۶ بعد تخمک ازاد میشه ؟ چرا هنوز مثبته پس ؟؟ 

( توی روز های ۱۵ و ۱۲ سیکل چون یکیش دم صبح و یکیش رو با سومین ادرار روز زدم کمرنگ شده ک خودم احتمال میدم بخاطر کم بودن غلظت ادرار بوده )

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکیه تخمک گذاری کردی صد درصد

روز ۱۳ از همش پر رنگ تره احتمال میدم اون روز اوجش بوده

ولی خب چرا کیت کمرنگ‌ نمیشه 😒 خسته شدم از اقدام 🤣

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
ببین اصلا مهم نیس من ماهی که باردار شدم دقیقا همینجوری هی پررنگ شد هی کمرنگ

ای جان خدا حفظ کنه کوچولوتو 

من روزایی ک مثبت شد ۳ روز پشت هم اقدام داشتم دوباره بعدش یه روز در میون 

شنیدم تو نی نی سایت اونایی ک بعد مثبت شدن پشت هم اقدام داشتن باردار شدن‌ همون ماه

چون چندروز توی خونت هست تا کاملا خارج بشه

نمیدونم والا انتظار داشتم هاله کمرنگ شه و کم کم محو شه 

ولی نسبتا پر رنگه هنوز

بچه نموند برام..منم سه روز پشت هم اقدام کردم و گرف

عزیززم متاسفم واقعا ...💔

انشالله به زودی جاش سبز شه برات 

علتش چی بود ؟

ممنون عزیزم...زایمان زودرس ۶ماهگی

میتونم تصور کنم ک چقد سخت بوده برات 

ولی حتما مصلحتی بوده 

انشالله دوباره طعم مادر بودن رو بچشی ❤️

امیدوارم منم این ماه جواب مثبت بگیرم 😥