2777
2789
آره به این کارها خیلی علاقه دارهاما هیچ وقت حس نکردم که فراتر از حد طبیعی باشه ولی آره مدیریت رو دوس ...

اره عزیزم برای همین آدمش رو یکمی از حد طبیعی بزرگتر کشیده 

نه فراتر نیست به اندازه ی برامدن از پس خودش هست

اینارم میگی دختر من ۶ سال و نیمشه اکثر نقاشی هاش همینه خونه و ادمک و درخت اینا

عزیزم دخترتون کمی اضطراب داره

تفکرات رویایی و خیالی داره

اتفاقی افتاده که باعث شده از اون صدنه ببینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم برای همین آدمش رو یکمی از حد طبیعی بزرگتر کشیده نه فراتر نیست به اندازه ی برامدن از پس خود ...

ممنونم ازت لطف کردی وقت گذاشتی🩷

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اینارم میگی دختر من ۶ سال و نیمشه اکثر نقاشی هاش همینه خونه و ادمک و درخت اینا

این که خونه میکشه یعنی حس امین رو توی خونواده بهش دادین درمورد درخت هم درختش تفسیر داره تنه ش بلنده و قطور

عزیزم دخترتون کمی اضطراب دارهتفکرات رویایی و خیالی دارهاتفاقی افتاده که باعث شده از اون صدنه ببینه

آره خیلی استرسیه 

نه اتفاق خاصی نیافتاده

از کدوم نقاشیش گفتید همون که خونه و درخت و ادمه؟ اخه اکثرا همینه نقاشیاش هی میگم چیزای دیگه بکش ولی بازم همون مدلیه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
این که خونه میکشه یعنی حس امین رو توی خونواده بهش دادین درمورد درخت هم درختش تفسیر داره تنه ش بلنده ...

عزیزجان صرف خونه کشیدن به معنی حس خوب بچه از خونه نیست

خونه تفسیر داره🌹

اره گلم ولی خب خونه ش نرماله مشکلی نداشت ممنون میشم بگی استفاده کنم خیلی تفسیر نقاشی رو دوست دارم

مثلا وقتی بچه ای خونه رو قرمز رنگ کنه یعنی تنش و دعوا توی خونه زیاد دیده و ناراحته

آره خیلی استرسیه نه اتفاق خاصی نیافتادهاز کدوم نقاشیش گفتید همون که خونه و درخت و ادمه؟ اخه اکثرا هم ...

درختش چون سن قبل از دبستانه اینجوری کشیده مشکلی نداره اتفاقا حس امنیت رو نشون میده اما اگر دبستانی باشه یعنی دوست داره به دنیای بچگیش برگزده

2810