2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی پسر سه سالم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 36 پست

عزیزم پسر منم تو این سن لکنت گرفته از گربه ترسیده توی شب پرید جلوی پاش و چون روحیه حساسی داشت مصادف شد با پوشک گرفتنش که فشار روش زیاد شد  

گفتار درمان بردم 

تجربه های من 

به هیچ عنوان غذایی مثل ماست و موز و سیب زمینی زیاد نده 

مخصوصا موز  

پتاسیم زیاد باعث گرفتگی عضلات زبان میشع بچه من هر وقت موز میخورد  زبونش لکنت میگرفت ماست زیادم همینطور 

سرچ کن غذاهایی که زیاد پتاسیم دارن اصلا نده خیلی محدود 

روش گفتار درمان

1️⃣ اصلا به بچه نگید لکنت دارید و وسط حرف بچه نپرید تا حرفشو بزنه وکامل بگه و وقتی باهاش صحبت میکنید آروم و کشیده صحبت کنید تا از شما یاد بگیره اگه دیدید عجله میکنه بگو تند حرف میزنی من نمیفههمم ی مدت رفت و آمد و با فامیل کم کنید تا بچه دچار تنش نشه با سوال هاشون 

2️⃣شعر بخاطر وزن آهنگینی که داره باعث میشه لکنت برطرف میشع تا میتونی شعرهای بچه گانه کوتاه یاد بده 

اکثر کساییی که لکنت دارن توی حرف زدن عادی گیر میکنن ولی توی شعر های آهنگی لکنت ندارن 

3️⃣کتاب داستان براش بخون من کلی کتاب داستان واسه بچم خریدم  بگو برات تکرار کنه و با زبان بچه گانه برات توضیح بده 

4️⃣  بسیاررررر مهمممممم ۶ حروف کشیده آ او ای اَ اِ اُ رو به صورت کشیده و با بازی باهم بگید مثل بازی زو بجای زو بگید او یا آ 

من با دوتا ماشین اسباب بازی مسابقه میذاشتم میگفتم هر بیشتر ماشینو با آ یا حرفای دیگه راه ببره 

یا دومینو با برج هیجان درست میکردم تا میخواست خراب بشه میگفتیم حرف و 

یا حالت زو باهم مسابقه میدادیم 

سعی کن به بازی هیجان بدی و همراه جایزه باشه که بچه همراهی کنه 

این حروف صدادار و کشیده خیییییلی مهمه 

5️⃣ خوراکی  و غذاهای بیرونی و انواع سس ها رو کم و محدود کنید 

6️⃣ استرس و اضطراب بهش وارد نکنید

7️⃣حتما به یک شخصی که بچتون دوست داره باهاش صحبت کنه مثل مادر بزرگ خاله عمه بگید زنگ بزنه و باهاش حرف بزنن وسط صحبتش نپرن ازش سوال بپرسن بسییییار تاثیر داره 

اگه میدونید فامیلی دارید که جلوی بچه بگه عع چرا اینطوری حرف میزنه چرا لکنت داره چرا فلانه اصلا نبرید به هیچ عنوان   

ان شالله به زودی رفع میشه ولی حتما انجام بدید فقط صبوری کردن می‌خواد 

چون هم بچه ی خودم و فامیلمون لکنت داشت تجربمو باهات به اشتراک گذاشتم 

🌹🌹🌹

ممنون عزیزم الان کلی برای بچه شما گریه کردم .کلا شدم یه شیشه نازک تا می فهمم بچه ای حالش خوب نیست دل ...

الهی عزیزم

ببخشید ناراحتت کردم 

انشالله بعد از این فقط شادی هاتونو جشن بگیرید دور هم با دختر نازنینت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزمببخشید ناراحتت کردم انشالله بعد از این فقط شادی هاتونو جشن بگیرید دور هم با دختر نازنینت

ممنون عزیزم 😘

ان شاالله که گل پسر شما هم به زودی زود زبونش باز بشه و لکنتش رفع بشه غرق شادی بشید الهی آمین

خدایا شکرت
ممنونم از راهنماییت عزیزمبکنت پسرتون درمان شد؟چند وقت طول کشید؟

عزیزم من یکسال گفتار درمانی بردم فقط همین نکاتی که گفتم ی چند ماه اول دکتر خودش نوبت میداد بعد که دید راه افتادیم گفت خودتون هر وقت نیاز دیدین بیاین که بعدش خوردم به کرونا  

چند ماه طول میکشه اگه همرو رعایت کنید 

ی نکته ی دیگه اینکه پیش دبستانی و کلاس اول که بره انقدر تکرار حروف میکنن خودش ی درمان برای لکنته

گاهی اوقات بعد درمان با خوردن موز ماست دوغ بستنی  مقطعی برمیگشت دوباره خوب می‌شد 

همینطور با استرس زیاد 

ی نکته اینکه بچه هایی که لکنت دارن و درمان میشن نسبت به بچه های عادی کمی کند تر صحبت میکنن و حساس نباشید بزرگ بشه خودش روون میشه 

فقط همراهی و صبوری از طرف مادر و پدر و می‌خواد 

عزیزم من یکسال گفتار درمانی بردم فقط همین نکاتی که گفتم ی چند ماه اول دکتر خودش نوبت میداد بعد که دی ...

انشالله 

ممنونم از پیام و راهنماییت❤️

انشالله خبر خوب شدنش رو بهتون بدم

انشالله ممنونم از پیام و راهنماییت❤️انشالله خبر خوب شدنش رو بهتون بدم

مرسی عزیزم ان شالله زودتر بر طرف بشه 

خبر خوش بدین ❤️❤️

صدا کشی و شعر و داستان یادتون نره 🌹🌹