2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی پسر سه سالم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 36 پست
دعوا نهوای تنها اتفاق مهم زندگیش اینه که 14 روز پیش از پوشک گرفتمش😭😭😭نمیدونم چیکار کنم انگار نفسم ...

نگران نباش خوب میشه 

بخاطر پوشک و پی پی و جیش بهش سخت نگیر هول میکنه 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ آخ داخه‌که‌ی گرانم...رو روو عشقه‌که‌ی جارانم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعوا نهوای تنها اتفاق مهم زندگیش اینه که 14 روز پیش از پوشک گرفتمش😭😭😭نمیدونم چیکار کنم انگار نفسم ...

نگران نباش درست میشه . برای پوشک فشار بهش اومده شاید . دعوا ش کردی موقع جیش و پی پی ؟

تنها نذاشتیدش؟ خونه کسی نرفته کسی تزسونده باشدش؟ 

ببخشید می پرسم برای این که موضوع مشخص بشه و راحت تر بشه کارتون 

خدایا شکرت
انشالله عزیزم برای شفای پسرم دعا کن😭

انشالله گلم بخدا ناراحت نباش خوب میشه پسر دسته گلت❤️🥺

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

نگران نباش درست میشه . برای پوشک فشار بهش اومده شاید . دعوا ش کردی موقع جیش و پی پی ؟تنها نذاشتیدش؟ ...

برای پوشک چرا یکی دوبار دعواش کردم 

خونه کسی نبوده 

کاش دعواش نمیکردم

کاش لال بودم 

نمیدونم شاید از این موضوع بوده😭اصلا بیاد جیش کنه رو من ولی اینجوری حرف نزنه

وای جیگرم خون کردی 😭😭😭گریه کن 

درست میشه . من خودم یک ماهه گرفتار بیماری آنفلوانزای دختر سه سالم بودم خیلی سخت گذشت 

خدایا شکرت

پسر منم اینطور شده بود کوچیک بود از ترقه ترسیده بود کلن چند روز لکنت گرفت یه هفته طول کشید درست شد ولی کلی ترقه خریدیم بردیم فضای باز زدیم جلوش که ترسش بریزه و شروع کرد به حرف زدن قبلش مثل پسر شما کامل حرف میزد 

نگران نباش درست میشه 

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 
وای جیگرم خون کردی 😭😭😭گریه کن درست میشه . من خودم یک ماهه گرفتار بیماری آنفلوانزای دختر سه سالم ب ...

گریه نکن 

کیبوردم به جاش نوشت  گریه کن 

اشتباه تایپی بود عزیزم 💐

خدایا شکرت
پسر منم اینطور شده بود کوچیک بود از ترقه ترسیده بود کلن چند روز لکنت گرفت یه هفته طول کشید درست شد و ...

دعا کن پسر منم خوب بشه

تمام قلبم درد میکنه

تازه از شر نرمی استخون راحت شده بود پسرم 

انشالله هیچ بچه ای هیچ جا مریض نباشهخدا حفظ کنه دخترت رو

ممنون عزیزم الان کلی برای بچه شما گریه کردم .کلا شدم یه شیشه نازک تا می فهمم بچه ای حالش خوب نیست دلم خون میشه .دخترم سه سالشه یک ماه تموم بیمارستان و آزمایشگاه و بستری شد عفونت وارد ریه و خونش شد .خدارو شکر الان بهتر شده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌.برای همین درک می کنم شما رو .یادم میاد به خودم می گفتم یعنی دخترم حالش خوب میشه زنده می مونه ؟!! 

الان گوش شیطان کر خیلی خوب شده پسر شما هم زود خوب میشه امیدوار باش 

وای گریه هام بند نمیاد 😭

خدایا شکرت
2810