2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی پسر سه سالم😭

229 بازدید | 36 پست

پسرم سه سالشه و تا دو روز پیش بدون اشتباه و کامل صحبت می‌کرد

دو روزه لکنت گرفته

براش وقت مشاوره آسیب شناس گفتار گرفتم  

کسی تجربه ای داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا اتفاقی افتاده براش

کار خوبی کردی اونجا ب جواب میرسی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

نمیشه ک ناگهانی 

سرش داد زدی؟ 

کتک یا دعوا؟ 

ازچیزی ترسیده؟ 

یهو تلویزیون با صدای بلند روشن شده؟ 

مثلا تمرکز کرده بعد یهو سر و صدا شده؟

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ آخ داخه‌که‌ی گرانم...رو روو عشقه‌که‌ی جارانم ...
نمیشه ک ناگهانی سرش داد زدی؟ کتک یا دعوا؟ ازچیزی ترسیده؟ یهو تلویزیون با صدای بلند روشن شده؟ مثلا تم ...

دعوا نه

وای تنها اتفاق مهم زندگیش اینه که 14 روز پیش از پوشک گرفتمش😭😭😭

نمیدونم چیکار کنم انگار نفسم بالا نمیاد 😭😭😭کاش من لال میشدم اون اینجوری نمیشد😭😭😭

احتمالا ترسیده پسر خاله منم همینجور شده عزیزم پیگیر باش حتما ببرش پیش گفتار درمانی حتما ببرش دکتر ک عامل اصلیش پیدا بشه خوب میشه نگران نباش فداتشم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

2810