2777
2789
عنوان

قیمت یه جعبه شیرینی چنده کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک کیلو کمتر شيرينى خشک تازه جعبه هم کامل نباشه حدود ۲۳۰ چطوری یک کیلو شیرینی تر میشه ۲۵۰

من چند وقت پیش قیمت کردم گفت 230 

منم به اسی گفتم حدودی 250 

یعنی یه خورده اینور اونور تر 

دیگه چیکار کنم یارو به من گفت 230 شاید سمت شما 100 تومنه نمیشه بیاین یقه منو بگیرین که🤷🏻‍♀️

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

من چند وقت پیش قیمت کردم گفت 230 منم به اسی گفتم حدودی 250 یعنی یه خورده اینور اونور تر دیگه چیکار ک ...

یقه؟ 

از کامنت من یقه گرفتن برداشت کردی؟

جنبه تبادل نظرتو ببر بالا بعد بیا سایت کامنت بزار

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
یقه؟ از کامنت من یقه گرفتن برداشت کردی؟جنبه تبادل نظرتو ببر بالا بعد بیا سایت کامنت بزار

من جنبه دارم شمایی که طلبکاری 

با یه حالت تیکه دار بهم جواب دادی

الآنم ارزش نداره بحث کنم

من با استارتر بودم تو پست اولم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

من جنبه دارم شمایی که طلبکاری با یه حالت تیکه دار بهم جواب دادیالآنم ارزش نداره بحث کنممن با استارتر ...

والا من طلبکاری ای توی پیامم ندیدم هر کسی از درون خودش با دیگران ارتباط میگیره شما اگر حس طلبکاری گرفتی به درون خودت رجوع کن اینجا هم سایت عمومی هست کامنتی که میزاری ممکنه ریپلای شی و تبادل نظر صورت بگیره اینطور نیست که بگی من فقط برای استارتر کامنت گذاشتم 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
والا من طلبکاری ای توی پیامم ندیدم هر کسی از درون خودش با دیگران ارتباط میگیره شما اگر حس طلبکاری گر ...

آره شما درست میگی ولی کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40