2777
2789
عنوان

کردستان قبول شدم برای دانشگاه😍😍 اما یکی بهم‌تیکه‌انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 40 پست
یادم باشه اینستا بهش بگم برا طرفداراش اسم خاص انتخاب کنه همو پیدا کنیم😂

فکر خوبیه 😁😁

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
اصلا اینو‌میگی یه جون به جونام اضافه میشههه

بخدا انقد دلم میخواست کوردستان درس بخونم

ولی اشتباه کردم گفتم آدم تو شهر خودش راحت تره

شاید شوهر کورد گیرم میومد😂🥹

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا انقد دلم میخواست کوردستان درس بخونمولی اشتباه کردم گفتم آدم تو شهر خودش راحت ترهشاید شوهر کورد ...

🤣🤣🤣🤣

وای من اصلا یه جیری خوشحالم

اولش خانوادم‌گفتن نه   ولی خودم‌زدم

بنظرم‌تجربه جدیدیههه

🤣🤣🤣🤣وای من اصلا یه جیری خوشحالماولش خانوادم‌گفتن نه ولی خودم‌زدمبنظرم‌تجربه جدیدیههه

اصلا به حرف دوستت اهمیت نده

همینکه خودت خوش حال و راضی هست کافیه

یه حسیه بهم میگم اونجا خیلی بهت خوش میگذره

وایییی دلم میخواد واسه ارشد کوردستان بزنم😁

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

اصلا به حرف دوستت اهمیت ندههمینکه خودت خوش حال و راضی هست کافیهیه حسیه بهم میگم اونجا خیلی بهت خوش م ...

فدات بشممم😍😍😍 مرسی ازتتت

منم دوس دارم برا ارشد برم رشتتت 😂😂یبار غرب یبار شمال

همون بهتر تک جنسیتیه.. سه روزه اومدم خوابگاه.. دیگه حالم بهم خورد از بس هم اتاقیام پشت سر پسرها و همکلاسیاشون بد میگن. 

همینکه رشته و شهرتو دوست داری کافیه. بیخودی دلت نگیره. 

میشناسم یکیو که از دریا و اسکله دل کنده و اومده تو این شهر کوچیک و آروم و حالش هم بده.. بچسب به خودت.. گور هر کی که زر مفت میزنه اه

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

فدات بشممم😍😍😍 مرسی ازتتتمنم دوس دارم برا ارشد برم رشتتت 😂😂یبار غرب یبار شمال

خدانکنه عزیزم☺️

قربووونت❤️

عزیزم🫂🫂مرسی ازت

خیلی اعصابم خورد بود اون موقع.. 

خواهش میکنم. موفق باشی 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿..