2777
2789

من خودم شاغلم و هنوز مامان نشدم.  ولی همسرم میگه اگه مادر بشی نباید کار کنی چون خودش بچه بوده مادرش شاغل بوده و عمه ی همسرم تا پنج سالگی همسرمو نگه داشته و از اون به بعدم همسرم خودش همه ی کارای خونه رو میکرده و خودش برا خودش غذا درست میکرده. میگه نمیخوام بچه م مثه من زندگی کنه. 

ولی من به نظرم این خیلی خوبه که بچت مسئولیت پذیر بار بیاد.  من خودم مامانم خانه دار بود و همه ی کارای خونه رو خودش میکرد و نمیذاشت من دست به سیاه و سفید بزنم فقط میگفت درس بخون،  زبان یاد بگیر،  کلاسای کامپیوتر و هنری و باشگاه برو  و من تا موقعی که برم شهرستان دانشگاه و تو خوابگاه زندگی کنم آشپذی بلد نبودم. 

شوهرم میگه خب اشکالش چیه بالاخره تو دانشگاه یاد گرفتی و الان آشپذی هم بلدی. 

ولی خب در کل بین خودم و همسرم تفاوتی نمیبینم.  ولی درباره ی بچه های آینده م نمیدونم چه کاری درسته. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر من شاغله با وجود ۴ تا بچه که بزرگشون منم ، الان هممون افتخار میکنیم که انقد خوب تونسته مدیریت کنه و البته که هممون مستقل بار اومدیم و خداروشکر از نظر تحصیلی و شغلی هم جایگاه خوبی داریم البته برادر آخرم هنوز ۱۲ سالشه ولی اونم راضیه ، اینکه مادر همه ی وقتشو وقف بچه هاش بکنه بنظر من اشتباهه

مادر من شاغله با وجود ۴ تا بچه که بزرگشون منم ، الان هممون افتخار میکنیم که انقد خوب تونسته مدیریت ک ...

شغلی ک ب خونه وزندگی لطمه نزنه و تایم زیادی از آدم رونگیره قطعا عالیه بله

مادر من شاغله با وجود ۴ تا بچه که بزرگشون منم ، الان هممون افتخار میکنیم که انقد خوب تونسته مدیریت ک ...

مادرتون کمکی داشته شما تو خونه تنها بودید یا مادر بزرگی گسی بود؟

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

کاملاااا بستگی به شغلت داره. شغل های شیفتی ،بچه رو اذیت میکنه. شغل هایی با ساعت خاص،و محدود با تعطیلات،بچه کمبودی نداره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

به نظرم شوهرت درست میگه.بچه باید بچگی کنه نه اینکه دغدغه ش بشه غذا درست کردن!درحد اینکه کارای شخصیشو کنه اتاقشو مرتب کنه کافیه.اگه میخوای مادرشی بهتره مسئولیتت و درست انجام بدی و یه مدت سرکار نری بعد که بچه بزرگتر شد درحد۱۰سال میتونی دوباره کار کنی ولی به شرطی که از نظر مالی کاملا تامین باشی سر دو قرون پول منت شوهر نکشی باشگاه و گردش و تفریحتم سرجاش باشه که روحیه ت خراب نشه 

کنم همین رویه رو رفتم

پیش بچه ام بودم با اینکه تا فوق لیسانس باهاش درس خوندم ولی دیگه دیدم اگه برم سر کار بچه ام واقعاااااا تنها میمونه و دوستام تو دانشگاه از سر کار رفتن مادراشون خیلی خاطرات بد تعریف میکردن بچگی نداشتن منم دلم برای پسرم سوخت نرفتم سر کار الان ده سالشه وقتی به عقب نگاه میکنم خیلی خوشحالم که تک تک لحظه هاش کنارش بودم🥹❤️❤️❤️

ولی بازم برمیگرده به شرایط مالی و زندگی هرکس

من خانه دارم ولی هرچی فک میکنم میبینم اصلا دلم نمیاد پسرم 5سالشه رو هروز تنها بزارم حداقل از 7،8سال ب بعد خوبه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
2810