2777
2789
عنوان

دانشگاه کردستان قبول شدم😍🥰 ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 47 پست
اهمیت ندهحالا انگار هاروارد قبول شده😅من دانشگاهم غیرانتفاعی بود ،اساتیدمون همه از دانشگاه چمران میو ...

دقیقااا

اینجا هم اساتید و خب برا همه شهر ها تا حدی مشترکه

نمیدونم این همه انتاقاد و نفی کردن چیه

خب منم‌ملی اوردم ولی تک جنسیت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشگاه خرم آباد خاص نیست🤣🤣🤣جوک قشنگی بود حداقل تخریب نکندانشگاه خرم آباد چندین هزار دانشجو از خا ...

قطعا همه دانشگاها خوبن

خرم اباد هم واقعا شهر قشنگیه و دانشگاهشم‌خوبه

ولی خب هرکس یجا قبول میشه

قرار نیست همه باهم یه دانشگاه بیارن

نمیدونم چرا این دوستمم این همه قصد تخریب منو داره

قطعا همه دانشگاها خوبنخرم اباد هم واقعا شهر قشنگیه و دانشگاهشم‌خوبهولی خب هرکس یجا قبول میشهقرار نیس ...

خب منم همینه میگم این خانومم داره تخریب میکنه

مهم آینده بعد از دانشگاهه و گرنه خیلی ها دانشگاه میرن و تهش بیکارن

فداتشم من تو به دوستت فکر نکن مغزش مریضه

آدمایی که اعتماد به نفس پایینی دارن دوست دارن دیگران رو تخریب کنن و اعتماد به نفس اونا رو هم پایین بیارن

اره تو شهرک کشاورزهجای خوبیه اونجا؟؟؟ مکان تفریحی و اینا دارههه

سنندج کلا سرسبزه کلی پارک جنگلی داره

پارک جنگلی کشاورزم احتمالا تو همون محله کشاورزه

و عمارت وکیلم اونجاست حتما ی سر برو

ابیدرم که فوق العاده س زیاد دور نیست

بیا شهرمون گلمخیلیم خوش میگذرهاونام حسودن🤭

عزیزم تو کردستان نظر پسرا راجع به دختری که طلاق گرفته چجوری هست ؟

راسته که میگن اگه دختر طلاق گرفته باشه پسر مجرد باشه باهم ازدواج کنن  خانواده پسر مخالف نیستن ؟؟

منم بهداشت ازاد اوردم برا هزینه و راه دور نرفتم💔

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

دوستان اول اینکه کارشناسی دانشگاه اهمیتی نداره!! برای استخدام شدن هم نگاه می‌کنن ببینن ارشد و دکتری تو از کدوم دانشگاه گرفتی این یک

دوم اینکه تموم دانشگاه های ملی از لحاظ رنکینگ تو یه سطحن بجز دانشگاه شهید بهشتی و علامه و صنعتی شریف و البته دانشگاه شیراز بقیه فرقی ندارن باهم برای اپلای کردن یا حتی استخدام تو خود کشور مخصوصا تو کارشناسی و کاردانی

عزیزم تو کردستان نظر پسرا راجع به دختری که طلاق گرفته چجوری هست ؟راسته که میگن اگه دختر طلاق گرفته ب ...

خب اینکه نظر بقیه راجب مطلقه ها قبلا خوب نبود تقریبا تو کل کشور زیاد بود تو کردستانم کم و بیش بعضی خانواده ها میگفتن مطلقه برای پسر مجرد نمیشه...

الانم هستن...

ولی اکثرا الان ازدواج مطلقه و مجرد رواج پیدا کرده و خانواده هام زیاد درگیرش نیستن

چ برای پسر چ دختر