2777
2789
عنوان

اضطراب اجتماعی با چی درمان میشه

160 بازدید | 34 پست

ریشش چی‌هست؟

دائما استرس دارم وقتی توی ی جمعی هستم میترسم کسی بهم برینه یا بهم حمله کنه حرفی نمی‌زنم چون میترسم برینن بهم خیلی استرسیم ولی کافیه یکی از دوستام پیشم باشه اصلا اون حالت بهم دست نمیده و اتفاقا خیلی پررو میشم و میتونم قشنگ جواب همرو بدم و برینم بهشون

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

من نزدیک ده جلسه رفتم مشاوره . روانشناس می‌گفت به خاطر کمبود عزت نفس هست. دوره رو کامل نرفتم ولی بازم بهتر شدم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نزدیک ده جلسه رفتم مشاوره . روانشناس می‌گفت به خاطر کمبود عزت نفس هست. دوره رو کامل نرفتم ولی باز ...

من عزت نفس کمی دارم چون کوچیک ک بودم خیلی بابت قیافم مسخره شدم چون خیلی زشت بودم الان جایی میرم همیشه سرم پایینه و احساس خجالت میکنم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

خودت دوست خودتت باش من وقتی میرم تو حمعی خودم رو سوم شخص میبینم انگار مثلا من یکی دیگه باشم کسی حق ن ...

اینم تفکر جالبیه واقعن امتحان میکنم مرسی ازت

من عزت نفس کمی دارم چون کوچیک ک بودم خیلی بابت قیافم مسخره شدم چون خیلی زشت بودم الان جایی میرم همیش ...

این حالات الانت نتیجه ی همون زمان. منم چند تا خاطره به روانشناس تعریف کردم و گفتم اینا باعث شدن عزت نفسم کم بشه و اونم قبول داشت که این چیزا اثر داره ولی می‌گفت باید فراموش شون کنی . حتما مشاوره برو تاثیر داره خصوصا که ولش نکنی کامل دوره اش بری 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
عزیزم مشاور بهت قرصی هم داد ؟ یا فقط گفت و گو بود ؟

نه دارو نداد. گفت و گو بود و مدیتیشن

این حالات الانت نتیجه ی همون زمان. منم چند تا خاطره به روانشناس تعریف کردم و گفتم اینا باعث شدن عزت ...

من مشاوره رفتم جای خوبی هم بود ولی جلسات رو خیلی بیش از حد کش میداد و واقعن هزینه هم بالا بود نتونستم بجای دیگه هم رفتم روانپزشک بود و بهم کلی قرص داد

۹۰ درصد تاپیکام در مورد اضطراب اجتماعیه راه حلش کار کردنه خیلی بهترش میکنه دومی روانپزشک

مرسی‌گلم

من مشاوره رفتم جای خوبی هم بود ولی جلسات رو خیلی بیش از حد کش میداد و واقعن هزینه هم بالا بود نتونست ...

قرص لازم نیست . درسته هزینه هاش زیاده منم به خاطر همون نتونستم ادامه بدم . آدم میمونه چی بگه . به نظرم کلیپ مرتبط پیدا کن نگاه کن ممکن اثر مثبت داشته باشه برات