2777
2789
عنوان

تاحالا درد زایمان طبیعی کشیدین

94 بازدید | 19 پست

امروز دقیقا شدم ۳۸ هفته 

از وقتی بیدار شدم درد پریودی دارم و ترشحم زیاد شده ، چندباری رفتم دستشویی که مطمئن بشم کیسه آب نیست ، این درد ول نمیکنه، کم‌و‌زیاد میشه ولی ول نمیکنه ، سزارینم ، نکنه نشانه زایمان طبیعی باشه؟ 

دردش فقط میزنه توی زانوی راستم 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

من روزیکه میخواستم برم واسه سزارین

درد طبیعی اومد سراغم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من داشتم دو بار درد زایمان منظم هست و هی فاصله بین دردها کم میشه.اگع ادامه دار شد برو نوار قلب بگیر ببین انقباض داری یانه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
برو بیمارستان بگو درد دارم

نه باید بره پیش دکتر خودش

بره اونجا اگر طبیعی نباشی بزور میزائوننت

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دردش دقیقا مثل درد پریودی هست 

میپیچه توی شکم و کمر و

حتی بعضی احساس دفع و نفخ دارن یا احساس زور 

ضمنا دردش منظم هست یعنی چند دقیقه میکیره ول میکنه 

یا مدت حالت استراحت داره دوباره میگیره 

وقتی فاصله ی این درد ها منظم و کمتر و کمتر بشه یعنی درد زایمان 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
منم دو روزه درد پریودی دارم خیلی بده ۳۷ هفتمه نمی‌دونم چیه

من از هفته های اول درد داشتم تا ۳۸.واقعا عذاب کشیدم

2810