بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باورت میشه الان چند روزه ک دلم گرفته میخام خدا کمکم کنه ب داد دلم برسه ..یه رزقی بزاره تو زندگیم..بر ...
ان شاءالله خدا به داد دلت می رسه و حاجاتت رو برآورده می کنه، اندکی صبر، سحر نزدیک است 🌹
آنهـایـی کـه به تنهایـی پـرواز میکننـد؛ بالهـای قویتـری دارنـد. پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آنکـه به انـدازهی فاصـلهی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚
آنهـایـی کـه به تنهایـی پـرواز میکننـد؛ بالهـای قویتـری دارنـد. پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آنکـه به انـدازهی فاصـلهی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚
عزیزم اگه مادی باشه، بعد همه نماز ذکر کیمیا بخون، نماز استغفار هم عالیه، خوندن سوره واقعه، مزمل و ذاریات هر شب، خوندن نماز شب