2777
2789
عنوان

خانومای ک بوی قرمه سبزیشون میپیچه ط محل بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 83 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستورت عالی بود تا رسید به رب گوجه 😭😭😭#نه_به‍_رب_گوجه

نه گلم منم همین فکرو میکردم نگا رب باید اندازه یه قاشق چای خوری کوچیک باشه من خودم از قورمه ک رنگش مایل به قرمز باشه بدم میاد ولی این مقداری ک گفتم دستور مامانمه یعنی امتحانش کردم عالی شد حتما نمیام یه دیتور بده رو تو این گرونی ب بنده خدا بدم.

2805

یه نکته داره که من ندیدم کسی بهش دقت کنه تا بحال!! 

اونم اینه که اول باید سبزی رو بذاری با آب خودش کامل بپزه و تغییر رنگ بده بعدش سرخش کنی!

این میشه که قورمه سبزی جا افتاده و معرکه میشه!

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
من سبزی خشک ندارم قرمه سبزیم داخل فیریزه اگه بخوام همونو استفاده کنم چقدر باید تف بدم؟ قبلا هم خواهر ...

من یکساعت با شعله خیلی کم تفت میدم نمی‌دونم چقدر تفت داده خواهرت

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
لطفا راهنمایی اشتباه نکنید شنبیله کمترین مقدتر سبزی توی قورمه ست وگرنه تلخ میشه و نمیشه خورد

مگه من گفتم زیاد بریزه استارتر پرسید چیکار میکنن بو میده گفتم بوش به علت وجود این سبزیه!وگرنه همه میدونن تلخه