2777
2789

دیدین از کوچه یا محله ای رد میشی بوی قرمه سبزی آدم مست می‌کنه !!! میشه صفر تا صدشو بهم آموز ش بدید آخه اولین بارمه مثلا حتی بهم بگید باید از شب قبل چه موادی رو خیس کنم مرسی و اینکه چ ادویه های میزنید من ادویه مخصوص قرمه خریدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ادویه قرمه از مشهد خریدم خیلی خوب بود

قبلن ادویه قرمه هام به درد نمی‌خورد 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
2805

اون بو مال سبزی خشکه

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

دوتا نکته مهم داره

اول اینکه سبزی ریز شه البته نه درحدی ک له شه و آب بندازه

بعد به شدت با روغن جامد سرخ شه درحدی ک تقریبا سیاه شه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یک سبزیت باید عالی باشه وگرنه قرمت بدمزه میشه

☹️ک مشکل‌ منم سبزی قرمه اس

لوبیا رو از شب قبل خیس کن چندباری ابشو عوض کن

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

سبزی تازه باشه خیلی در حد سوختن سرخش نکن 

لیمو که می‌ندازی توش حتماً تلخیشو قبلش بگیر 

می‌تونی آخر سر یه ساعت مونده به پزه یه قاشق نعنا خشک بریزی روش خیلی خوش عطر میشه 

برای ادویه‌اش می‌تونی از جوز هندی و زیرع استفاده کنی 

2810