2777
2789
عنوان

دو تا پسر دارم دوسم ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 39 پست

عزیزم این سن هایی ک گفتی دقیقا هردوشون سنی هستن یکی تازه داره باباشو درک میکنه و عاشقش میشه یکی دیگشم تازه داره به باباش افتخار میکنه دوست داره پیش اون باشه بیشتر مخصوصا اینک پسرن و توام سعی کن بیشتر با پدرشون باشن توام ازاد تری 

ارتباطی عمیقی که بین بچه و مادر هست تا اخر عمر پابرجاست اینو بعدها متوجه میشی 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن گنده خودتو جم کن😂😂😂اونا هنوز بچن

نه جدی آدم به دلش میاد.ناراحت میشه.هر چقدرم که بچه باشن بازم آدم دلخور میشه.چون زحمت بچه هاش رو میکشه و همش فکرش مشغوله چرا بچه هام دوستم ندارن.با اینکه میدونه بچه، این رفتارا موقتیه.

اون طفلک یک ساله که هیچی .

ولی پنج ساله یکم ادم ناراحت میشه چرا بچم دوسم نداره.

😐ی پسر ۴ ساله دارم جونش به باباش بنده این هیچ

ی دختر یازده ماهه دارم باباش میاد انگار فرشته الهی اومده خونه صداش میکنه داد میزنه میخنده بدو بدو میره دستاشو میگیره بالا که بغلش کنه

عزیز من بچه ها همینن ما تمام روز پیششونیم تکراری هستیم واسشون و ترس رفتن ما رو ندارون دلتنگمونم نمیشن 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

2805
پسر همینه الکی میگن دخترا بابایین پسر منم عاشق باباشه وقتی اون هست اصلا منو نمیبینه .من ک خوشم میاد ...

داداشم دقیقا اینطوریه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

نه جدی آدم به دلش میاد.ناراحت میشه.هر چقدرم که بچه باشن بازم آدم دلخور میشه.چون زحمت بچه هاش رو میکش ...

آخه این اسمش دوس نداشتن نیس

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

وایییی مادرنمونه ای ازچیشون ناراحت میشی بچه من یکی ۸یکی ۳سالشه اون که ۸سالشوتموم کرده رفته نه مدام از عصبانیت باباش میگه میپرسم منو بیشتردوست داری یا باباتو؟میگه بابامو بااینکه همیشه ازمن دفاع میکنه ولی بازم باباشو بیشتردوست داره منم میگم شکرخداکه باباتونودوست دارین چی ازاین بهتر اونیم که سه سالشه گریه هم بکنه میگه بابام بیادآرومم کنه بیکازی بذاربابایی بشن توهم راحتی بخدا

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
امیدوارم این حس و تجربه کنی عزیزم

چی گفت مگه بنده خدا  اینو بش میگی‌‌..دلتو بزرگ کن 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
زن گنده خودتو جم کن😂😂😂اونا هنوز بچن

حالا یکم بگذره اوکی میشه همه چیز.

من دخترم بهم میگفت برو برای خودت یه ماشین جدا بگیر سوار شو،من و بابا باهم بریم.

منم فقط به پر رو بودنش خندم می‌گرفت.ولی یکم بعدش اصلا این کاراش یادش رفت‌

منم بچه بودم عاشق بابام بودم ..چون بابام تا شب سرکار بود و اون چندساعتی که میومد خونه باهامون بازی میکرد و همیشه مهربون بود ..ولی مامانم بیشتر باهاش سرو کار داشتم و ممکن بود یرای اینکه بهم چیزی باد بده دعوام کنه و .. البته اینم بگم یه روز‌مامانم بیمارستان بود یکی از سخت ترین روزام بود ..منم همین سنای ۵، ۱۰ سالگی رو داشتم

این بچه ها هم چون شما همیشه کنارشون هستید و باباشون کمتر و تربیت بچه ها بیشتر با مامانشونه طبیعتا شاید باباشون و بیشتر دوسا داشته باشن 

الان من عاشق مامان بابام هستم هردورو یک اندازه دوست دارم 

😐ی پسر ۴ ساله دارم جونش به باباش بنده این هیچی دختر یازده ماهه دارم باباش میاد انگار فرشته الهی اوم ...

وای بفکر دختر بودم با کامنت شما منصرف شم؟ پسر سه سال و نیم وابسته باباشه مثلا من برم پارک باباش بره خونه مادرش اونو انتخاب میکنه با اینکه عاشق پارک هست

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

واااا من هنوزم پسرم میگه شبا میخوام تو بغل بابا بخوابم اتفاقا خوشحالم که رابطه پدرو پسری خوبی دارن

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
2810