2777
2789
عنوان

یعنی من فقط مریضم😂🤦🏻‍♀️

110 بازدید | 16 پست

سلاممم 

آقا من چرا انقدر بدبین و شکاکم ۱۹ سال عمر از خدا گرفتم 

ولی تو این ۱۹ سال نه دوستی و نه رابطه عاطفی نه عشق و عاشقی ( یکی هم بهم ابزار علاقه می‌کنه باور نمی‌کنم حس میکنم همه دروغ میگن و پی عشق و حال دو روزه میان جلو)

همسن و سالام همه یکی یکی پر زدن😂🤣

بعد من یکی بهم تو اینستا پیشنهاد میده از ۱۰۰ جا بلاکش میکنم 😂 🤦🏻‍♀️ 

از یه طرفم دروغ نگم دلم یه ارتباط سالم میخواد  🥲 😂 🤦🏻‍♀️ 

شما هم مثل منید ؟ 

به هیچ کس اجازه جلو اومدن نمی‌دید ؟ 🤦🏻‍♀️

یا منم که فقط مشکل روانی دارم 😂 🤦🏻‍♀️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برعکس شما به همجنس خودم بدبینم تا حالا از هیچ پسر و مردی ضربه نخوردم و تو عمقش بری از خیلی لحاظ هم خوبن هم آدم ترن 

برای وارد رابطه شدن هم الان سنت کمه بزار بعد 22 23 سالگی

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
با 34 سال سن هنوز آمادگی شروع رابطه عاطفی رو ندارم و نمیخوامم داشته باشم شما با 19 سال عجلت برای چیه ...

واقعاً مسئله من ارتباط گرفتن نیست 

اینکه نسبت به آقایون بدبینم این مسئله ای که آزارم میده چون حتی به کسی اجازه نمی‌دم که بخواد خوب بودن خودش رو نشون بده 

هنوز حرفاش رو نشنیده قضاوتش میکنم 

در واقع من از اخلاق خودمم که عاصی شدم 

از این که جلو جلو قضاوت میکنم 

نه عزیزم میگم از بس نسبت به بندگان خدا بدبینم حس میکنم همه هدف سواستفاده دارن

خب عزیزم اونایی هم که تا ۳۵ سالگی وارد هیچ رابطه ای نشدن یا ازدواج بخاطر همین بد بینیشون هست

منم منظورم این بود

که شما هموز راه داری 

من برعکس شما به همجنس خودم بدبینم تا حالا از هیچ پسر و مردی ضربه نخوردم و تو عمقش بری از خیلی لحاظ ه ...

منم واقعاً نشده که خودم شخصاً از کسی بدی ببینما 

چون اصلاً ارتباطی نداشتم که بدی یا خوبی ببینم

اما به خاطر اینکه دیدم دوستام به خاطر عشق و عاشقی چه وضعیتی افتادن ( نه صرفا ارتباط عاشقانه ، حتی دوستی اجتماعی که این روزا رواج پیدا کرده)

سر همین موضوع من کلاً بدبین شدم 

2810